@Scooby'x, niestety nie można już go kupić.
@up GoYT Basic też działa w tym przedziale czasowym (zdarza się że szybciej, zdarza się że wolniej, zależy od łącza) i jest on za.. DARMO. Jeżeli chcesz krytykować cenę, to proszę bardzo, tylko licz się z tym że Twój apel niewiele da. Jak już Ci mówiłem, ten bot jest dla doświadczonych earnerów, nie dla żółtodziobów <bez urazy> którzy zaczynają i potrzebują coś "lekkiego na początek", bo po co komuś zielonemu np. Mass upload'er? Skoro 1 filmu nie potrafi wypromować dobrze.
@edit, masz stare info; Mój Kreator w tym momencie Tworzy konta na 9 różnych pocztach. Mass uploader nadaje tytuł, tagi, opis - czyli wszystko co potrzeba. Jeden klik i lecii (i masz czas dla siebie).
Teraz dalej, funkcje haggarda są nieprzydatne (bez urazy dla autora, cenię jego pracę ale mam własną opinię). Sprawdzanie pobrań z linku? Żeby zobaczyć czy jest branie na dany plik - OK. Nie znaczy to, że wrzuacając zaraz to samo na yt (bo pewnie tak zrobisz) osiągniesz podobny wynik, śmiem nawet powiedzieć, że nie będziesz miał 1/2 pobrań. Własna, wypracowana nisza! to jest to czego potrzebujemy aby mieć $$. Dodatkowo masowa emigracja z SC -> CF z różnych powodów stwarzają tego tool'a coraz mniej efektywnym. Następne narzędzie tylko zmienia mirror na oryginalny, żeby sprawdzić ile było pobrań.
Teraz znajdź mi bota, który oferuje Uploadowanie plików, jest tak samo szybki, posiada wbudowany checker (również jako osobny tool) dodawanie do ulubionych, suby, komenty itp za przystępną cenę, jaką Ty sugerujesz.
Btw. Twoje zarobione $300, to jest nic.
Mając 200 kont yt i biorąc po uwagę dane które Ty teraz dałeś to;
6-10 sekund * 200 = 1200 - 2000
1200 - 2000 / 60 = 20 - 33
Mój zrobi to w 200-300 sekund (max 5min)
Więc wolę mieć 15-25min więcej i bardziej je spożytkować, niż czekać na coś.
Bo czasu potem nie kupisz
Ok, dobra. Nie ma co prowadzić statystyk i rozmawiać na temat ceny. Jeżeli uważasz że za duża, za mała, powinna być w ojro czy w denarach to pisz PW. Temat zostaw komentującym pracę bota / sam program / piszącym co jedli wczoraj na obiad..
Prooooszę szanowną administrację, o zrobienie porządku w temacie. Dziękuję.
*porządek, mam na myśli usunięcie wszystkich niepotrzebnych postów na temat innych botów, nic nie wnoszących do tematu, czystego "burdelu".