Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Czego używać ?

Autor Wiadomość
Czego używać ?
Sprawdź:
Witam

Nie chcę ryzykować na jutrzejszym restocku i nie będę używał LRC. Co najlepiej używać teraz na restockach ?

Pozdrawiam i + za pomoc.
RE: Czego używać ?
Dołączam się do pytania. co używać kiedy lockerz flaguje konta z LRC???
Glosy: mikolaj90 (+1)
JS lub Tasker. Info w dziale Boty,Makra,Autouzupelnienia
Polecam teraz ER ma nową nie do wykrycia wybieranie nagrody i wypełnianie formularza Wink Poprzez FF Smile

roadkill33, członek http://zarabiam.com od Jun 2010.
Ja sam LRC uzywam jako powiadamiacza, js(nie jestem pewien czy zadziała) do uzupełniania i na wszelki wypadek hotkeye w LRC.
(03-05-2011 11:41)roadkill33 napisał(a):  Polecam teraz ER ma nową nie do wykrycia wybieranie nagrody i wypełnianie formularza Wink Poprzez FF Smile

To tylko zapewnienia Faba, czy było to testowane na którymś resie?
(03-05-2011 13:01)Burned napisał(a):  Ja sam LRC uzywam jako powiadamiacza, js(nie jestem pewien czy zadziała) do uzupełniania i na wszelki wypadek hotkeye w LRC.

Ja planuje tak samoBig Grin
ja bede korzystal z lrc ;-)
Tak poza tematem zapytam. Czy znajdę gdzieś zdjęcie obecnego formularza zamówieniowego lockerz ? Jest mi koniecznie potrzebny.
http://lockerz.com/redeem/tier/2

To jest katalog na dzisiejszy restock
Odpowiedz