Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam posiadam od jakiegoś roku.. Laptopa Asusa K50AF: http://www.proline.pl/pic/asus-k50af-sx010_0.jpg
I mam problem.. od dłuższego Czasu.. jakiegoś miesiąca gdy właczam.. Laptopa przez pierwsze 20-40 minut laptop bardzo się zacina.. dzwięk bardzo się zacina.. ogólnie jakby złapał zawieche.. i praktycznie nie da się na nim pracować przez pierwsze 30 minut potem laptop dochodzi do Siebie.
Próbowałem różnych sposóbów.. żeby unikąć tego.. Czyściem Cclearem.. usuwałem zbędne pliki z komputera.. posiadam dobrego AntyWirusa ESETA.. I zawszę wyskakiwał mi komunikat o wirusie.. a było to max 2 razy.. i zawszę go usuwałem.. Więc nie wiem co leży na rzeczy .. Laptopie.. Nie chcę robić Formata.. ponieważ nie mam orginalnego Windowsa na płycie.. i mam za dużo plików załatwionych żeby znowu się z nimi męczyć.. Może Macie jakieś sposoby na to jakieś rady? Bardzo proszę o pomoc.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2011 15:37 przez Torresinio.)
Kolego !! Pierwsze pytanie czy coś instalowałeś przed tymi ścinami? Jak tak to przywracanie systemu ( Start -> Wszystkie Programy -> Narzędzia Systemowe -> Przywracanie Systemu i przywróć ostatnia działającą datę jak pamiętasz ) a jak nie to wyłącz zbędne programy przy starcie , na bank masz coś włączone , może defragmentacje przy starcie ?
Start -> Uruchom -> msconfig-> Uruchamianie->wyłącz wszystko co zbędne ( np. AQQ , GG , Skype i takie tam)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2011 15:44 przez DJAd1.)
(26-03-2011 15:41)DJAd1 napisał(a): Kolego !! Pierwsze pytanie czy coś instalowałeś przed tymi ścinami? Jak tak to przywracanie systemu ( Start -> Wszystkie Programy -> Narzędzia Systemowe -> Przywracanie Systemu i przywróć ostatnia działającą datę jak pamiętasz ) a jak nie to wyłącz zbędne programy przy starcie , na bank masz coś włączone , może defragmentacje przy starcie ?
Start -> Uruchom -> msconfig-> Uruchamianie->wyłącz wszystko co zbędne ( np. AQQ , GG , Skype i takie tam)