Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]nintendo wii

Autor Wiadomość
[Rozwiązane]nintendo wii
Sprawdź:
witam. tak jak w temacie czy jak wybiore sobie wii (jak wygram) to czy bedzie mi działąc w polsce? wszystkei gry i wgl?
RE: nintendo wii
Kolejny.... Brrrr, nie, nie bedą, ale i tak nie wygrasz Wii, nawet nie marz Smile
Wii z lockerz posiada region NTSC, u nas w polsce jest PAL, będziesz mógł ją spokojnie przerobić, lub kupować gry na ntsc lecz w polsce mało ich dostaniesz. Smile
ale np. wygrac i sprzedac na allgero moge? wszystko legalnie ,zeby potem kupujący nie mail pretensji?
prosze o pomoc
a przerobka ile kosztuje?
Przeróbka kosztuje koło 120 zł na allegro
No sprzedać możesz napiszesz ze wygraleś na lockerz Smile jak wyjaśnisz wszystko w opisie nic nie moze Ci zrobic Wink

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
Grosze ok 100 zł moze wiecej lub mniej a gry zawsze mozesz sobie poszukac w necie o ile bedziesz miał przeróbkę rzecz jasna.A i słyszałem o tym ze mozna ja tak przerobic ze gry PAL mogą chodzic na konsoli z NTSC ale nie jestem pewien to wy było najlepsze rozwiazanie
Albo napisz, że dostałeś jako prezent z Usa ale ci się nie podoba i że to jest wersja NTSC Tongue 650zł i goodbye Big Grin
Przeróbka (instrukcja na maila) - 30zł
Klocek do gier PAL na konsoli NTSC (lub na odwrót) - 80zł
dzieki wszystkim Smile pozdro
Wątek zamknięty