Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nagroda: Battlefield Bad Company 2 Adres: Kurierus PTZ: 4950 Screen:http://img827.imageshack.us/i/77349570.png Komentarz: Jestem wściekły :| Wybiło z wii bo 29+18 przepisałem enter, potem wróciłem do kategorii by wybrać dsi ale zapomniałem że ustawiłem battlefielda w redeem script no i mam - tak pewnie byłby nixon no ale trudno . Mogę za to powiedzieć że nie było lagów co cieszy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2011 16:47 przez Tech.)
Nagroda: PlayStation 3 - 160 GB Adres: Polska PTZ: 4950 chyba Screen: Brak Komentarz: No to tak. LRC zawyło więc migusiem wbiłem na PTZPlace. Jako że miałem wybór kategorii i nagrody to wybrało mi Entertainment i Ps3. Math miałem 24+1. Recaptcha zadziałała prawidłowo, i dlatego serdecznie dziękuje Driverowi za skuteczną pomoc Po wpisaniu Math wywaliło mnie do głównej, ale nie dość że odjęło PTZ to jeszcze przy próbie zamawiania innej nagrody pojawiał sie napis : Sorry, you already reedemed.
Nagroda: Odyss T-Shirt L
Adres: Polska
PTZ: ileśtam kogo to obchodzi
Screen:
Komentarz:
Zamawiałem 250$, pierwszy raz od dłuższego czasu normalnie się zalogowałem, no niestety 25$ zeszło w jakieś 15-25sek. ;d mało nagród...
Ale kolekcję powiększam!
1.Co zamówiłes : Notes
3.Ilosc PTZ: 500 ?
4.PL czy USA: PL
5.Powiadamiacz: LRC PRO
6.Screen:
7.Od siebie: Restock do dupy logowałem się 3 min myślałem ze re kapcza dupy dała ale jednak jak ręcznie wpisałem to samo ;/ Przełączyłem na FF i wziełem notes ;/ ( Ale zawsze o takim marzyłem Tongue )
Nagroda: Patrz screen
Adres: PL
PTZ: 1200
Screen:
Komentarz: Nie wiem czemu, ale nie pojawiało się okno logowania, potem 2x źle captcha. Wziąłem drewniaki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2011 01:42 przez znikajacypunkt.)
Nagroda: I pod shuffle green
Adres: PE alternatywa
PTZ: 1300
Screen:
Komentarz: jak widac jestem hardcorem, zostalo mi 60 ptz ^ ^ prawie i by mi braklo hashhashashsa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2011 01:34 przez paskur.)