Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Co zamówiłes :
2.Pełna nazwa nagrody:
3.Ilosc PTZ:
4.PL czy USA:
5.Powiadamiacz:
6.Screen:
7.Od siebie:
1.Co zamówiłes :Kamerke JVC
2.Pełna nazwa nagrody:JVC PICSIO GC-FM2 Digital Camcorder
3.Ilosc PTZ:4000
4.USA - PE
5.Powiadamiacz:LRC PRO
6.Screen:poniżej
7.Od siebie:LRC działał swietnie - wywaliło mnie z toucha i nano
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2011 16:47 przez Tech.)
1.Co zamówiłes : 5x Oddys T-Shirt
2.Pełna nazwa nagrody: Oddys T-Shirt 3x XXL 2x XL
3.Ilosc PTZ: 5x 600
4.PL czy USA: PL
5.Powiadamiacz: LRC
6.Screen:
7.Od siebie: No to tak : Na KAŻDEJ przeglądarce PTZ Place ładowało mi się ponad 5 minut !!! Jak już się zalogowałem - lagi. LRC nie działało, kupuję ER. Tak, nie mam co robić z kasą. Nie, nie dam ci kasy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2011 08:30 przez Satan.)
1.Co zamówiłes : 25$ i notes
2.Pełna nazwa nagrody: PayPal 25$
3.Ilosc PTZ: 500
4.PL czy USA: USA
5.Powiadamiacz: LRC PRO
6.Screen: może później
7.Od siebie: sam sobie jestem winien, bo zapomniałem w LRC zmienić hasła i przez to logowałem się kilkukrotnie. Zaryzykowałem też na sam początek,bo LRC ustawiłem na PSP, którego jednak nie było
1.Co zamówiłes : Pendrive
2.Pełna nazwa nagrody: Football 4 GB USB
3.Ilosc PTZ: 800 PTZ
5.Powiadamiacz: LRC Pro
6.Screen: niżej
7.Od siebie: Polowałem na jakiegoś większego PayPala, ale wyszło to W sumie to jestem nawet zadowolony, po tych wszystkich T-shirtach Odyssa, wreszcie coś konkretnego
Niezły czas w 3koncie?;D bo robiłem podczas restocku i oglądałem filmik liczyłem, że dorwę koszulkę ale dałem radę na skina. Jak pp się skończyły to szkoda było płacić cło bo pe nie mam jeszcze;D
Pozdro all ekipa i dla zwycięzców gratki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2011 11:18 przez gorasta.)
1.Co zamówiłes : 25$
2.Pełna nazwa nagrody: PayPal 25$
3.Ilosc PTZ: 500
5.Powiadamiacz: TS
6.Screen:
7.Od siebie: Lagów w ogóle nie miałem, po zgarnięciu 25$ było jeszcze 50$ i 2 shuffle. Jednak zawsze dobre chociaż 25$