Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
kuba26kuba - nie wywiązał się z umowy!

Autor Wiadomość
kuba26kuba - nie wywiązał się z umowy!
Sprawdź:
Użytkownik kuba26kuba, zapisał się w ClixMx z mojego reflinka i miał klikać przez tydzień (7dni) w zamian za 0,2$ płatne z góry, zapłaciłem oczywiście, ale jego aktywnośc trwała tylko 3dni, więc to chyba jest oszustwo, prawda? ;\

Co prawda nie straciłem bo wyklikał przez 3 dni 0,26$, no ale jak kupowałem 7dni aktywności to 7dni, anie 3 ;\

Nie polecam!

Jak dla mnie płacenie użytkownikom z góry za klikanie przez określony okres czasu jest dosyć ryzykowne. Użytkownik, który dostanie z góry przykładowo 2$ za klikanie za miesiąc (o 0.20$ nie mówię, ponieważ na szczęście oszust wyłudził dosyć niewielką kwotę) może zrobić z nią wszystko i tak na prawdę tylko od jego uczciwości zależy czy wypełni daną obietnicę czy też nie... Dlatego polecam płacić za klikanie z góry tylko zaufanym użytkownikom, aczkolwiek i Ci potrafią czasem okazać się oszustami (czyt. Pogrebniak).

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

U mnie jest tak samo :/ Zapłaciłem z góry za dwa tygodnie, miała być 100% aktywność, a wyszło mi ż klika tylko 4.5 reklamy na dzień :/

[Obrazek: 20.gif]
[Obrazek: 25570.jpg]

jozio94, właśnie dlatego popieram zapłatę PO wyklikaniu odpowiedniej ilości reklam, lub aktywności przez umówioną ilość dni.

Sniechu, teraz zacznę tak robić. Ale wcześniej myślałem że będzie dobrze klikał, miły kontakt, przelał jako pierwszy 1$... Ehh...

to u mnie znów było inaczej. napisał mi wiadomość na PW że może się zarejestrowac z mojego reflinka do ClixMX. No to mu odpisałam że chyba już szymek00 zamówił u niego klikanie w tym buxie. Odpisał mi że on z takim użytkownikiem takich transakcji nie zawierał. Pisałm kiedys z szymkiem na gg i napisał mi że zapłacił mu za klikanie w ClixMX. Napisałam wtedy do kuba26kuba że pisałam z szymkiem, no i wtedy kuba26kuba już nic mi nie odpisał... więc nie drążyłam tematu dalej :-)

... i tak to się skończyło ;-)

P.S. chyba nie namieszałam za bardzo ;-)

dzelagr, a zapłaciłaś mu w końcu za to klikanie w ClixMX?

Wasz przykład pokazuje, że z tym użytkownikiem nie można zawierać transakcji, nie można mu ufać! Jak dla mnie ban za oszustwo :roll:

nie, bo mi już nie odpisał, a w temacie który założył jest post szymka, który napisał
Kod:
Już ci zapłaciłem za clixmx za 2 tygodnie :-|
zastanawiałam się tez bo może ma zmienne IP i będzie miał 2 konta, ale następnego dnia ktoś chyba gdzies pisał (chyba w SB) że kuba26kuba praktycznie w ogóle nie klika, no i stwierdziłam że nie chce takiego refka :-)

Aha, czyli jak on był u szymka zapisany w ClixMx i u mnie też to miał dual konto ;\ to pewnie mu zablokowali konto albo sam przestał klikać... no chyba że ma zmienne IP i może robić takie numery ;\

i co zrobimy z tym "kuba26kuba"?

Odpowiedz