Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jestem ciekaw jak dlugo zajumujecie się tym sposobem zarobku i ile juz zarobiliscie. Ja siedzę w tym 1,5 roku i zarobilem ok 200 zl.. nie wiem czy to duzo czy mało z porownaniu do innych
ja kilka miechów i zarobiłem... NIC sparzyłem się na paytc, buxear i innych scamach... w sumie zarobiłem i zaraz straciłem 120 zł :/ i teraz zaczynam od nowa... ale już mniej intensywnie.
Ja się bawię w to od kwietnia tego roku i zarobiłem ogólnie jakieś 80pln... ale zainwestowałem, wypłaciłem refbacki, pożyczyłem pograbniakowi :cry: ...
tak naprawdę to całą kasę zacząłem zarabiać jakieś 1,5 miecha temu... już miałem skończyć z tym bo wydawało mi się, że się ani grosza nie doczekam.. a tu nagle jedna wypłata, zaraz druga i jakoś poszło :-|
Teraz na koncie mam 1.50pln... ale nie jest źle :]
DSTR napisał(a):marszal, jestem lepszy, mam dwa złote i nic poza tym...
ja do kwietnia klikalem tylko w 1 buxie - bux.to
od tego czasu zaczolem zwiekszac ilosc buxow - obecnie klikam na 20-stu kilku
pieniadze hm podliczywszy $ na ap i na pp - to zarobku lacznie ok 350$
inwestycje - crewbux - jak narazie tylko 1 bux ale na 1 raczej sie nie zakoncza:-)