Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ktos z forum podaje sie za innych uzytkownikow!Dzis napisal do mnie na gg w odpowiedzi na moj temat http://www.zarabiam.com/topics16/z-money...vt4499.htm .I podal sie za mrw111!Wiedzialem ze nie jest tym za kogo sie podawal poniewaz mam nr gg do mrw111!
wrzucam screna z rozmowy
tylko skad on wiedzial co ja napisalem na pw do mrw111?nie wiem czy nie zna hasla do jego lub mojego konta
hmmm adres AP który podał (moody-cygus) jest mi znany...należy chyba do użytkownika moody, który ma dość dużo pozytywnych komentarzy...sam robiłem z nim wymianę na 5$ i poszło gładko...on swego czasu prowadził "kantor" tu na forum...ale czemu miałby się podawać za mrw111?
To co przeczytałem jest poprostu żałosne... Pewnie czytasz złodziejaszku to teraz i w twarz Ci powiem że jesteś niedorozwojem :-> Tak tak... normalni ludzie się tak nie zachowują.