Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
banitom STOP

Autor Wiadomość
banitom STOP
Sprawdź:
Witam

Wchodząc do getpaid często osoby które dostały bana mają popularne tematy dzięki czemu zdobywają poleconych nawet gdy mają już oficjalnego bloka na forum.

Proponuję by osoba która dostaje bana dożywotniego nie miała również korzyści z tego forum czyli kasujemy reflinka banita a wstawiamy linka "kogoś" kto nie ma bana.

Co wy na to?

Proszę również o komentarze na czyje linki ewentualnie mieli byśmy podmieniać? Może 2 osoby która napisała coś w temacie? Proszę o propozycje

jestem za i uwazam ze to bardzo dobre rozwiazanie:-)
oddalem glos na tak:-)

Ja jestem za tym, zeby zrobic takie konto "forumowe" i ludzie mogliby się pod nim rejestrowac zamiast pod "banitów". No i zyski dla admina/forum ewentualnie (jakby się cos więcej uzbierało) reklama forum, albo zapłata za wszystko co trzeba opłacic ^^
Takie moje zdanie :-) Zaznaczam : tak

tez zaznaczyłam tak :-) i uważam że pomysł Tomsha jest bardzo dobry ;-)

Jestem tego samego zdania co Tomsh

A co ze starymi banitami?
Uporządkować troche będzie roboty ale nie było zbyt dużo banów...bodajże....

Kto by niby klikał na tym koncie forumowym...?

nikt bo chyba nie trzeba klikać by wypłacać?

Osobiście byłbym za tym by dostawał link np: jeden z VIPów

Cytat:Kto by niby klikał na tym koncie forumowym...?
Cytat:nikt bo chyba nie trzeba klikać by wypłacać?
Byleby było i luzik ^^
Kasa się będzie zbierac, a Bad (taki skrócik zrobiłem od BizNET) by tylko wypłatki zlecał :-)
Cytat:Osobiście byłbym za tym by dostawał link np: jeden z VIPów
Nie za bardzo jestem za tym pomysłem... Vipów jest kilku/nastu ( 8-) ) i mogłoby się to skonczyc kłutnią etc.

A może założę specjalny temat dla takich akcji i tam będą statystyki wypłat z tych kont itd... Później pieniądze rozda się na konkursy itd.

Co Wy na to?

Moze można by było wybrać jakiegoś buxa co malo kto jest w nim ktos z forum i zeby zapisało sie tam z 20 userów i te wszystkie pieniadze sły by na forum i konkursy itp...
Odpowiedz