Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
AlertPay -> PayPal lub wymiana

Autor Wiadomość
AlertPay -> PayPal lub wymiana
Sprawdź:
Czy wie ktoś może jak wymienić kase z Alertpay na PayPal? A jeśli nie można to czy ktoś mógłby sie wymienić?

I jeszcze jedno pytanko ale to już poza tematem: jak zdobyć wielu reffów na buxach? Ja umieszczam swoje linki do zarabiania na forach ale jak dotąd marnie to szło... Tongue

ja sie moge wymienic ze ja Ci wysle na PP a Ty mi na Ap pisz na PW lub gg

1) Refów można sobie kupić. 8-)
2) Następnym razem pisz w odpowiednim dziale ("Waluty"). 8-)

ok "można kupić ale czy to są losowi reffowie? czy może część znich jest nieaktywna... ?

Ślepy los. Czysto teoretycznie możesz mieć zarówno 100% aktywnych, jak i 100% nieaktywnych. :->

a ile kasy potrzeba na najmniejszą ilość reffów? orientujesz się? bawiłem się w buxy 2 miechy temu a teraz zaprzestałem... mam 4 reffów którzy trochę poklikali ale już chyba dali spokój. Aha i czy takie programy typu autoclicker są legalne czy buxy banują za ich używanie?

Cena za refów zależy od danego buxa, np. w bux3 płacisz niecałe 7$ za 5 refów.
Link do bux3 znajdziesz w mojej sygnaturce. :-P
Co do autoclickera to odradzam, bo dostajesz za to BANA.

a czym trzeba płacić? można kasą z bux3.com już zarobioną? Która jeszcze nie została wypłacona na żadne konto?

Kasę musisz wyłożyć z góry. Nie ma opcji płacenia kasą jeszcze nieotrzymaną na konto.

eh czyli przysłowiowa du... :-P no a oprócz for reklamujesz jakoś swój link refferencyjny? czy tylko kupujesz i umieszczasz w opiskach na forum...? a tak z ciekawości ilu masz reffów Tongue?