Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy wie ktoś może jak wymienić kase z Alertpay na PayPal? A jeśli nie można to czy ktoś mógłby sie wymienić?
I jeszcze jedno pytanko ale to już poza tematem: jak zdobyć wielu reffów na buxach? Ja umieszczam swoje linki do zarabiania na forach ale jak dotąd marnie to szło...
a ile kasy potrzeba na najmniejszą ilość reffów? orientujesz się? bawiłem się w buxy 2 miechy temu a teraz zaprzestałem... mam 4 reffów którzy trochę poklikali ale już chyba dali spokój. Aha i czy takie programy typu autoclicker są legalne czy buxy banują za ich używanie?
Cena za refów zależy od danego buxa, np. w bux3 płacisz niecałe 7$ za 5 refów.
Link do bux3 znajdziesz w mojej sygnaturce. :-P
Co do autoclickera to odradzam, bo dostajesz za to BANA.
eh czyli przysłowiowa du... :-P no a oprócz for reklamujesz jakoś swój link refferencyjny? czy tylko kupujesz i umieszczasz w opiskach na forum...? a tak z ciekawości ilu masz reffów ?