Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Lajtowo oprócz tego że komp mi sie wylaczyl i nie odpalilem hotkey od nowa a jechalem na 3 konta i zmienialem dane w lrc 2 razy w trakcje reestocku i wypas
zła captcha -> przekierwoanie z czegoś -> przekierowanie z nano -> przekierowanie z czegos znowu -> przekierowanie z shuffle -> przekierowanie z drugiego shuffle
Potem klikałem w gry i po kolei leciało przekierowanie :E Na końcu wbiłem do brands we love i zamówiłem decale, nie wiem na co i po co, zwłaszcza, że 5000 PTZ kosztują :/
U mnie 2x prosta captcha, strona ładnie się wczytywała, zero lagów. Wszedłem w elektronikę i wybrałem pierwszego lepszego ipoda shufle 2gb. Jest to moja pierwsza nagroda tego typu. Nie wiem ile będę musiał na nią poczekać. Ktoś na ts wspomniał, że czeka na "szufelkę" 3miesiące.