Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Vivid i darmowe 38€ za płatność kartą wirtualną.
(13-10-2020 16:04)kotojelen15 napisał(a): Jeśli ktoś mial dzisiaj problem z niedostępną wideo-weryfikacją to musi spróbować później, albo cierpliwie próbować dalej aż połączy.
Odpowiedź od pomocy Vivid:
Szkoda, że weryfikacji nie ma po polsku.
A tak w ogóle jaki jest sens podwyższenia o 1€ oferty? Zaraz podwyższę do 20€ i wszystko straci sens.
(13-10-2020 17:23)Pablo1878 napisał(a):
(13-10-2020 16:04)kotojelen15 napisał(a): Jeśli ktoś mial dzisiaj problem z niedostępną wideo-weryfikacją to musi spróbować później, albo cierpliwie próbować dalej aż połączy.
A tak w ogóle jaki jest sens podwyższenia o 1€ oferty? Zaraz podwyższę do 20€ i wszystko straci sens.
Ty mogłeś podwyższyć, a inni nie mogą?
Jak dla mnie możesz nawet dopłacać za rejestrację.
(13-10-2020 18:11)kotojelen15 napisał(a):
(13-10-2020 17:23)Pablo1878 napisał(a):
Ty mogłeś podwyższyć, a inni nie mogą?
Jak dla mnie możesz nawet dopłacać za rejestrację.
I po co ten ofensywny ton z Twojej strony? Spytałem grzecznie a Ty już mnie atakujesz. Skoro nie rozumiesz prostej rzeczy to nie ma sensu z Tobą pisać.
Podwyższylem bo konkurencja do tego zmusiła. Wcześniej miałem 33€ ale zmniejszyłem do 30 po rozmowie z jedną osób, która tutaj poleca.