Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
rAzEET - OSZUST.
zleciłem wymianę 276 zł blik na revolut. Od 3 marca nie otrzymałem środków. Na początku podobno problemy z bankiem, teraz brak kontaktu. Jeśli ktoś ma dokładniejsze dane jegomościa to proszę na pw. Chętnie poświęce swoje 5 min aby odzyskać to co moje...
@rAzEET
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2020 07:46 przez yocar.)
Pieniądze wysłane. Jedyne co mogę powiedzieć na moje usprawiedliwienie to fakt iż najpierw bank zablokował mi konto a po jego odblokowaniu zablokowali 5000zł które wymieniałem pewnej Pani, które jak się okazało pochodzą z kradzionego konta.
(09-03-2020 15:07)trybulski napisał(a): @[KrasnalWeb] - nie wnikaj świeżaku
Takich cwaniaczków jak wy trzeba tępic, próbujecie "swiezakow" oszukać, bo myślicie że taki się nie odezwie. Za taką akcję z bomby powinna być jakaś kara, na jakiś okres zakazać wymian i tyle, albo zbanowac permanentnie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2020 16:37 przez KrasnalWeb.)
(09-03-2020 15:07)trybulski napisał(a): @[KrasnalWeb] - nie wnikaj świeżaku
Cytat:Użytkownik trybulski został zbanowany za sprzedaż nie swojego poradnika. Z tego co wiem, wszyscy, którzy kupili poradnik mają dostać zwrot środków.
Zbanowano dodatkowo multikonto [member=Krzysztof Trybulski]
a żeby nie wyszło,że nie wnoszę nic do tematu :
Na konkurencyjnym forum również został zbanowany pod nickiem razer19
Oszukał na blik jeszcze pare osób skontaktuj się z nimi.Zawsze jakieś dane od nich jego uda się wyciągnąć.Poproś również Administratora MK o pomoc.
Ale moooordo, waaaariacie jak nikogo nie próbowałem oszukać, wymieniałem i po kilka tysięcy zł w jednej transakcji. A prawda jest taka, że tak jak już wspomniałem powyżej sam dałem się zrobić i wymieniłem 5k zł z najprawdopodobniej kradzionego konta przez co bank najpierw zablokował mi konto a potem te 5k, na sam koniec jeszcze sprawa leci na policje, więc serio nie mam zamiaru okradać kogoś na 200zł. Jak coś to screeny z blokad mogę dać moderatorowi na pv, bo na pewno nie Tobie.