Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Siema, posiadam rozwinięty w miarę profil na IG o tematyce konopnej i zastanawiam się jak ją monetyzować.
Orientuje się ktoś czy, któreś z serwisów posiadają programy odpowiadające tematyce, lub ma jakieś pomysły?
Dodam że ~65% to ludzie z Polski.
Dzięki
szukaj programów franczyzowych ... np innubio - sprzedaje produkty konopne oparte na CBD, moze jakies sprzety do waporyzacji ? mozedo tego kanał na yt z testami ?
Mozesz tez sprobowac jakis program powiazany ze sprzedaza nasion marihuany, co jest legalne. Jakby czegos takiego nie bylo (programu partnerskiego), to piszesz do jakiegos sklepu z propozycja wspolpracy.
Miluus najlepiej będzie dla Ciebie bezpośrednia współpraca ze sklepem, który w swojej ofercie ma produkty konopne. Jeszcze lepiej, jakbyś sam się dogadał z jakąś hurtownią (poszukaj w Google) i otworzył sobie sklep w formie "dropshipping" na CMS np. PrestaShop. Ostatnia rzecz, to program partnerski jakiegoś również sklepu np.: https://www.konopie-zdrowie.pl/pytania-a...-afiliacja
Jednak i tak moim zdaniem, najlepiej wybrać dropshipping. ;-)
Posiadam Instagram konopny i świetnie monetyzuje ruch. W poprzednim miesiącu zarobiłem ponad 30 000zł na nim. Napisz do mnie, a wszystko Ci wytłumaczę Możesz monetyzować na kilka sposobów w branży konopnej np współpracując z istniejącymi markami, stworzyć swoją lub jak ja wykorzystać do tego finansowe programy partnerskie, które bez inwestycji rozdają bonusy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-10-2019 18:29 przez DonPerignon92.)
(26-10-2019 18:28)DonPerignon92 napisał(a): Posiadam Instagram konopny i świetnie monetyzuje ruch. W poprzednim miesiącu zarobiłem ponad 30 000zł na nim. Napisz do mnie, a wszystko Ci wytłumaczę Możesz monetyzować na kilka sposobów w branży konopnej np współpracując z istniejącymi markami, stworzyć swoją lub jak ja wykorzystać do tego finansowe programy partnerskie, które bez inwestycji rozdają bonusy.