Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Rejestracja nr tel

Autor Wiadomość
Rejestracja nr tel
Sprawdź:
1.Nazwa przedmiotu : rejestracja nr tel
2.Opis przedmiotu :rejsstracja nr tel
3.Zdjęcia :
4.Kontakt Tonguew
5.Cena Big Grino ustalenia
6.Sposób zapłaty za przedmiot :dowolnie

_Miluus_, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2018.
RE: Rejestracja nr tel
Priv
Pw napisz
Poszło pw

@edit

Nie polecam użytkownika. Moja notatka może nie ma bezpośrednio związku z tym postem.
Sprzedałem użytkownikowi kilka weryfikacji telefonicznych. Za pierwszym razem weryfikację przeprowadzal kilka razy bo rzekomo źle przepisałem kod z SMS (co było oczywiście nie prawdą). Zapłacił mi wtedy za jedną weryfikację bo niby tylko 1 przeszedł.
W dniu wczorajszym przeprowadziłem kolejna weryfikację (tym razem celowo używając nowej nigdy nie używanej karty sim). Po podaniu przeze mnie kodu oraz adresu paypal była cisza. Gdy po ponad godzinie napisałem że nie mam płatności to stwierdził że odrzucili mu tą weryfikację.
Przestrzegam przed użytkownikiem gdyż ja akurat straciłem tylko 2 minuty swojego czasu ale w trakcie rozmowy padło zapytanie czy posiadam SMS premium.

Majka
Hybrid1990
proszę o interwencję oraz ew zakaz handlu z użytkownikiem
_Miluus_ masz coś nam do wyjaśnienia?

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Mnie tez wisi kase za jedna rejstracje karty sim .
jezeli rzeczywisicue mi nie przeszlo to napisalem prawde. jezeli chcesz to oddam ci dzisiaj ta 1zl

Banować z miejsca takich cwaniaczków, jeszcze z wielką łaską "jak chcesz to ci oddam ta 1 zł".... Zapewne jakiś oszust, robi sobie "słupy" zapewne do oszustw i jeszcze próbuje wyrolować osoby, które mu pomagają - dodatkowo na tak niskie kwoty. Człowieku, wstydziłbyś się migać od zapłaty za usługę, która kosztowała cię 1 zł, jakieś ściemnianie, znikanie itd.... Tu powinien być ban z automatu.
(14-03-2019 13:03)mrpabl058 napisał(a):  Banować z miejsca takich cwaniaczków, jeszcze z wielką łaską "jak chcesz to ci oddam ta 1 zł".... Zapewne jakiś oszust, robi sobie "słupy" zapewne do oszustw i jeszcze próbuje wyrolować osoby, które mu pomagają - dodatkowo na tak niskie kwoty. Człowieku, wstydziłbyś się migać od zapłaty za usługę, która kosztowała cię 1 zł, jakieś ściemnianie, znikanie itd.... Tu powinien być ban z automatu.

Popieram ale to forum to jest jedna wielka wylęgarnia oszustów i cwaniaków
jakie znikanie? juz by mnie tu nie bylo gdybym zniknal. po co mialbym oszukiwac ludzi na 1zl ale powiedz mi czemu mam placic za cos jesli rzeczywiscie mi nie dziala.
napisalem juz do wszystkich i dzisiaj wszystko bedzie uregulowane.