Juz pisze jak to dziala, otoz mam konto mt4 na ktorym chce zarabiac pasywnie,
znajduje odpowiedni dla tego konta system (trade copy, account management, EA trading)
czyli kopiowanie zagran, zarzadzanie koontem lub trading z uzyciem robota.
Systemy maga dzialac indywidualnie ale moga tez dzialac razem, na przyklad do jednego konta moge miec podpiete dwa systemy lub nawet trzy.
I tak w duzym skrocie to dziala.
Nie jest to taki zarobek pasywny gdzie nic nie trzeba robic, aby zaczac uzyskiwac taki dochod pasywny trzeba znalezc odpowiednie systemy i je przetestowac zanim zostana one podpiete do konta.
Tak wiec moja praca to znalezienie syatemu, nastepnie jego testowanie a dopiero na koncu podlaczenie systemu do konta.
Zapraszam do obserwacji, z czasem zapewne uzyskasz wiecej informacji na temat tego przedsiewziecia.
Glownym celem tego (nie ukrywam ze ogromnego przedsiewziecia, ogromnego gdyz plan mam aby pomoc 1357 osobom uzyskiwac zarobki w ten sposob) jest reguarne uzyskiwanie stabilnych zyskow poprzez znajdowanie nalezytych systemow a nastepnie ich uzycie w celu automatycznego otwierania zlecen na wlasnym koncie.
Dodam od razu ze ta praca ktora ja tu wykonuje wcale nie nalezy do najlatwiejszych a to dlatego ze znalezienie dobrego systemu jest dosc trudne, pozostale etapy tez wymagaja ogromnej cierpliwosci.
Aby sie doczekac pozytywnych rezultatow trzeba oczywiscie wielokrotnie stracic. Wedlug mnie wszystko mi sie zwroci milionkrotnie.