Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Czy da się jeszcze zarobić na grupach FB? - sprawdźmy
Bardzo niespotykany dziennik Tym bardziej będę obserwował Twoje działania i efekty Zastanawia mnie w jakim kierunku dokładnie będzie chciał te wybrane grupy monetyzować.
RE: Czy da się jeszcze zarobić na grupach FB? - sprawdźmy
Ze swojego doświadczenia wiem, że temat ciężki. Sam mam grupy na ponad 120k i jeśli chodzi o reklamę no to na FB jest kompletny brak odzewu, nikogo to nie interesuje, tym bardziej, że są to grupy ogłoszeniowe lokalne i dużo firm mogłoby pójść na banner, ale sądzę że obecnie w polsce reklama w małych lokalnych firmach jest na poziomie raczkowania i ludzie nie chcą inwestować w takie coś, no bo po co? Przecież im się wydaje, że dodadzą ogłoszenie na grupie i już zdobędą klienta. A tak nie jest, bo jego post w ciągu 1-2 godzin i już jest zatopiony innymi ogłoszeniami.
Po za tym testuję afiliację, przypięte posty i to nie zdaje żadnego efektu, ciągle szukam tych, które są w stanie zainteresować ludzi, ale niestety ślepota banerowa jest straszna na grupach.