Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nazwa poradnika: FreeRedemption - Sposób na darmowy restock SHOPowy/UW Autor poradnika: olaaaxpp Cena: 2.50$ Sposób zapłaty: Paypal Kontakt ze mną: 2230218, LUB PW, Lub temat Kontakt z autorem: 927605 ( pisać tylko w ważnych sprawach )
A do testów, żeby napisać opinię ktoś dostanie?
Pewnie ten sposób to zakup w shopie czegoś, wysłanie na nieprawidłowy adres, a potem Lockerz zwróci kase i PTZ ?
Ale to jest całkowicie bezpieczne , robione przezemnie przez 3 ostatnie restocki , i zawsze się udało.
To jest że tak powiem błąd człowieka , więc nic się z twoim kontem nie stanie.
mogę dać ten poradnik do testowania jednej osobie i napiszę ona co o nim myśli , ale w żadnym wypadku nie może zdradzić na czym on polega.
Owszem, był sprzedawany przeze mnie.
Jedna osoba z tego forum napisała, że dużo ludzi chętnych było by do kupna, więc kolega założył temat, ponieważ jak mam zbyt duży spam na gg przez to i tylko z jednego forum przyjmuję kupców.