Sprawdź:

! Drodzy użytknownicy !
Witam, chciałbym wam przedstawić bardzo przemyślany projekt, jakim jest giełda kryptowalut, która umożliwia swoim kupującym, zakupić udziały na giełdzie, przez co możemy comiesięcznie otrzymywać dochód pasywny, bez żadnego wkładu pracy. Jak i również naturalnie pozwala sprzedawać swoje krypto ( ccx ).
Projekt, który chciałbym wam przedstawić nazywa się Coincasso
Jeśli jesteś zainteresowany i uważasz, że Ci pomogłem byłoby mi miło, jeśli skorzystasz z mojego reflinka:

Mój
Refflink

Czysty
reff
Spółka zarejestrowana jest na Litwie i ma zezwolenie Komisji Nadzoru Finansowego na obrót kryptowalutami oraz ich wymianę w „bitomatach” na terenie całej Unii Europejskiej.
Cały projekt tworzony jest przez m.in. przez bardzo utalentowanego programistę Łukasza Ozimskimiego.
Dlaczego akurat Coincasso?
Coincasso będzie posiadało najniższe prowizje dla sprzedających i kupujących kryptowaluty, dzięki czemu bardzo szybko powinna wejść do minimum TOP 50 giełd kryptowalut o najwyższych obrotach na rynku, co da bardzo duży udział w zysku firmy.
Pozwolę sobie zoobrazować wam zasadę działania giełdy w postacji slajdów dla łatwiejszego odbioru.
Jak to działa ?
Chciałbym wam ukazać możliwości zarobku na podstawie danych stworzonych przez właścicieli projektu.
Teraz trochę teorii odnośnie pakietów, udziałowcem zostajemy nawet przy minimalnej kwocie depozytu:
$10 , lecz najbardziej opłacalnie jest zacząć co najmniej od pakietu standard, który sam aktualnie posiadam, gdyż firma przyznaję wtedy
bonusy !
Osobiście dodam, że udało mi się zakupić
1000ccx po 0,75 $ . Na dzień pisania artykułu
22.10.2018 1ccx jest wart
1$, przez co udało mi się zarobić
250$ " na czysto" przy kursie dolara
3,74 zł = 935zł.
Abyście mieli pewność, że jestem osobą rzetelną i uczciwą, niżej umieszczam zdjęcie mojej wpłaty:
Metody płatności na dany moment ( zakupu ccx) to Perfect Money oraz:
Jeśli masz jakieś pytania zapraszam na pw, chętnie odpowiem oraz pomogę w inwestycji.
Dziękuję za poświecenie swojego czasu na przeczytanie artykułu