Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google

Autor Wiadomość
Sprawdź:
Zlecę uzyskanie 2 certyfikatów Internetowych Rewolucji od Googla.
Jeden kurs już jest przeklikany, został tylko egzamin, drugi kurs trzeba zrobić od początku.

Cena: 20 zł (PSC, przelew)
Pisz pw

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Lazork, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2016.
RE: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google
Napisz proszę, nie mam aktualnie jak napisać Smile Opróżniłem skrzynkę.
Przecież to banał.
Nie masz czasu czy nie potrafisz zdać egzaminu?
(11-10-2018 11:25)Arczit napisał(a):  Przecież to banał.
Nie masz czasu czy nie potrafisz zdać egzaminu?

Nie zdałem egzaminu, tam trzeba czekać potem 10 godzin no i też nie mam czasu na ten drugi. Jesteś zainteresowany żeby to zrobić?
Z ciekawości - do czego ten certyfikat się przydaje. Zwraca ktoś na to uwagę skoro można za kogoś to zdać...? Ma to wartość w ogóle by się chwalić?

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
(11-10-2018 13:38)rachman napisał(a):  Z ciekawości - do czego ten certyfikat się przydaje. Zwraca ktoś na to uwagę skoro można za kogoś to zdać...? Ma to wartość w ogóle by się chwalić?
Z doświadczenia Ci powiem, ze jakis właściciel małej agencji reklamowej czy czegoś w tym stylu zobaczy na biurku 10 CV, gdzie na większości będzie brak doświadczenia, ukonczone tylko studia, pasja muzyka i sport i nagle spojrzy na takie gdzie ktos nawet bez doświadczenia w jakiejs firmie ale podal nazwy jakichs swoich projektow, nawet fanpejdży, do tego dorzuci taki certyfikat ktory zrobil sam z siebie w domu to od razu uzna kogoś takiego za potencjalnie najlepszego kandydata. Nie chodzi o to, zeby miec fajną szkołę tylko robić cos na własną rękę w czasie wolnym - gość musi sie chociaz troche tym interesowac wiec zarobi dla mnie(właściciela) więcej Smile

Uprzedzam pytanie - "A CO, JESTEŚ TAKIM WŁAŚCICIELEM?" - Nie. Ale wiem jak to wygląda bo nie raz przy takim wybieraniu aplikacji uczestniczyłem

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Glosy: Arczit (+1)
(11-10-2018 14:33)Gremquen napisał(a):  
(11-10-2018 13:38)rachman napisał(a):  Z ciekawości - do czego ten certyfikat się przydaje. Zwraca ktoś na to uwagę skoro można za kogoś to zdać...? Ma to wartość w ogóle by się chwalić?
Z doświadczenia Ci powiem, ze jakis właściciel małej agencji reklamowej czy czegoś w tym stylu zobaczy na biurku 10 CV, gdzie na większości będzie brak doświadczenia, ukonczone tylko studia, pasja muzyka i sport i nagle spojrzy na takie gdzie ktos nawet bez doświadczenia w jakiejs firmie ale podal nazwy jakichs swoich projektow, nawet fanpejdży, do tego dorzuci taki certyfikat ktory zrobil sam z siebie w domu to od razu uzna kogoś takiego za potencjalnie najlepszego kandydata. Nie chodzi o to, zeby miec fajną szkołę tylko robić cos na własną rękę w czasie wolnym - gość musi sie chociaz troche tym interesowac wiec zarobi dla mnie(właściciela) więcej Smile

Uprzedzam pytanie - "A CO, JESTEŚ TAKIM WŁAŚCICIELEM?" - Nie. Ale wiem jak to wygląda bo nie raz przy takim wybieraniu aplikacji uczestniczyłem
Dokladnie. Wystarczy sie postawic w roli kogos wybierajacego kandydata, ze raczej logiczne jest ze wybierzesz typa, ktory moze sie pochwalic jakimis umiejetnosciami a nie tytulem Magistra Pucowania Berla.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Kompleksowy Mentoring od A do Z - Zarabianie na YouTube
[Obrazek: Mentoring.png]
Glosy: MistGun (+1)
Nie no tyle to sam na to wpadłem nie mam 20 lat wiem jak jest Wink ale taki pracodawca musiałby chyba nie być w ogóle w temacie skoro nie wie że to certyfikat zdobywany przez net i ktoś komuś go może zdać. Ciekaw jestem czy to w praktyce coś daje bo że teoretycznie to się domyślam. No nic tylko mieć szczęście i trafiać takich niekumatych rekruterów Wink albo by oni mieli szczęście i trafiali uczciwie zdających Wink

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
(11-10-2018 16:31)rachman napisał(a):  Nie no tyle to sam na to wpadłem nie mam 20 lat wiem jak jest Wink ale taki pracodawca musiałby chyba nie być w ogóle w temacie skoro nie wie że to certyfikat zdobywany przez net i ktoś komuś go może zdać. Ciekaw jestem czy to w praktyce coś daje bo że teoretycznie to się domyślam. No nic tylko mieć szczęście i trafiać takich niekumatych rekruterów Wink albo by oni mieli szczęście i trafiali uczciwie zdających Wink
To, że był zdawany w necie wcale nie jest minusem. Własnie chodzi o to - "siedział sam po robocie czy po tym czym on tam się w życiu zajmuje i robił w domu."

A to, że jest zdawany przez kogoś no to już tego nie unikniesz. Tak samo od prac licencjackich, magisterskich itp., po jakieś zlecenie zdalne - nie wiesz czy osoba osoba zatrudniona przez ciebie, nie zleciła tego komuś za mniejszą kasę i tak na prawdę mogłes zaoszczędzić X hajsu. RZycie Big Grin

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Wątek zamknięty