(11-10-2018 13:38)rachman napisał(a): Z ciekawości - do czego ten certyfikat się przydaje. Zwraca ktoś na to uwagę skoro można za kogoś to zdać...? Ma to wartość w ogóle by się chwalić?
Z doświadczenia Ci powiem, ze jakis właściciel małej agencji reklamowej czy czegoś w tym stylu zobaczy na biurku 10 CV, gdzie na większości będzie brak doświadczenia, ukonczone tylko studia, pasja muzyka i sport i nagle spojrzy na takie gdzie ktos nawet bez doświadczenia w jakiejs firmie ale podal nazwy jakichs swoich projektow, nawet fanpejdży, do tego dorzuci taki certyfikat ktory zrobil sam z siebie w domu to od razu uzna kogoś takiego za potencjalnie najlepszego kandydata. Nie chodzi o to, zeby miec fajną szkołę tylko robić cos na własną rękę w czasie wolnym - gość musi sie chociaz troche tym interesowac wiec zarobi dla mnie(właściciela) więcej
Uprzedzam pytanie - "A CO, JESTEŚ TAKIM WŁAŚCICIELEM?" - Nie. Ale wiem jak to wygląda bo nie raz przy takim wybieraniu aplikacji uczestniczyłem
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na
https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!