![]() |
Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google (/Temat-Uzyskanie-certyfikatu-Internetowych-Rewolucji-Google-158879) Strony: 1 2 |
Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - KeramxD - 11-10-2018 10:33 Zlecę uzyskanie 2 certyfikatów Internetowych Rewolucji od Googla. Jeden kurs już jest przeklikany, został tylko egzamin, drugi kurs trzeba zrobić od początku. Cena: 20 zł (PSC, przelew) Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - Lazork - 11-10-2018 10:42 Pisz pw Sent from my SM-N910C using Tapatalk RE: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - KeramxD - 11-10-2018 10:45 Napisz proszę, nie mam aktualnie jak napisać ![]() RE: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - Arczit - 11-10-2018 11:25 Przecież to banał. Nie masz czasu czy nie potrafisz zdać egzaminu? RE: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - KeramxD - 11-10-2018 13:20 (11-10-2018 11:25)Arczit napisał(a): Przecież to banał. Nie zdałem egzaminu, tam trzeba czekać potem 10 godzin no i też nie mam czasu na ten drugi. Jesteś zainteresowany żeby to zrobić? RE: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - rachman - 11-10-2018 13:38 Z ciekawości - do czego ten certyfikat się przydaje. Zwraca ktoś na to uwagę skoro można za kogoś to zdać...? Ma to wartość w ogóle by się chwalić? RE: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - Gremquen - 11-10-2018 14:33 (11-10-2018 13:38)rachman napisał(a): Z ciekawości - do czego ten certyfikat się przydaje. Zwraca ktoś na to uwagę skoro można za kogoś to zdać...? Ma to wartość w ogóle by się chwalić?Z doświadczenia Ci powiem, ze jakis właściciel małej agencji reklamowej czy czegoś w tym stylu zobaczy na biurku 10 CV, gdzie na większości będzie brak doświadczenia, ukonczone tylko studia, pasja muzyka i sport i nagle spojrzy na takie gdzie ktos nawet bez doświadczenia w jakiejs firmie ale podal nazwy jakichs swoich projektow, nawet fanpejdży, do tego dorzuci taki certyfikat ktory zrobil sam z siebie w domu to od razu uzna kogoś takiego za potencjalnie najlepszego kandydata. Nie chodzi o to, zeby miec fajną szkołę tylko robić cos na własną rękę w czasie wolnym - gość musi sie chociaz troche tym interesowac wiec zarobi dla mnie(właściciela) więcej ![]() Uprzedzam pytanie - "A CO, JESTEŚ TAKIM WŁAŚCICIELEM?" - Nie. Ale wiem jak to wygląda bo nie raz przy takim wybieraniu aplikacji uczestniczyłem RE: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - Snaggy - 11-10-2018 15:43 (11-10-2018 14:33)Gremquen napisał(a):Dokladnie. Wystarczy sie postawic w roli kogos wybierajacego kandydata, ze raczej logiczne jest ze wybierzesz typa, ktory moze sie pochwalic jakimis umiejetnosciami a nie tytulem Magistra Pucowania Berla.(11-10-2018 13:38)rachman napisał(a): Z ciekawości - do czego ten certyfikat się przydaje. Zwraca ktoś na to uwagę skoro można za kogoś to zdać...? Ma to wartość w ogóle by się chwalić?Z doświadczenia Ci powiem, ze jakis właściciel małej agencji reklamowej czy czegoś w tym stylu zobaczy na biurku 10 CV, gdzie na większości będzie brak doświadczenia, ukonczone tylko studia, pasja muzyka i sport i nagle spojrzy na takie gdzie ktos nawet bez doświadczenia w jakiejs firmie ale podal nazwy jakichs swoich projektow, nawet fanpejdży, do tego dorzuci taki certyfikat ktory zrobil sam z siebie w domu to od razu uzna kogoś takiego za potencjalnie najlepszego kandydata. Nie chodzi o to, zeby miec fajną szkołę tylko robić cos na własną rękę w czasie wolnym - gość musi sie chociaz troche tym interesowac wiec zarobi dla mnie(właściciela) więcej Sent from my Redmi 4X using Tapatalk RE: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - rachman - 11-10-2018 16:31 Nie no tyle to sam na to wpadłem nie mam 20 lat wiem jak jest ![]() ![]() ![]() RE: Uzyskanie certyfikatu Internetowych Rewolucji Google - Gremquen - 11-10-2018 17:10 (11-10-2018 16:31)rachman napisał(a): Nie no tyle to sam na to wpadłem nie mam 20 lat wiem jak jestTo, że był zdawany w necie wcale nie jest minusem. Własnie chodzi o to - "siedział sam po robocie czy po tym czym on tam się w życiu zajmuje i robił w domu." A to, że jest zdawany przez kogoś no to już tego nie unikniesz. Tak samo od prac licencjackich, magisterskich itp., po jakieś zlecenie zdalne - nie wiesz czy osoba osoba zatrudniona przez ciebie, nie zleciła tego komuś za mniejszą kasę i tak na prawdę mogłes zaoszczędzić X hajsu. RZycie ![]() |