Tak więc tak moi przyjaciele. Auto jakie wybrałem sobie na zakup to BMW e36 1.6-2.0 preferowalbym jednak 1.8/2.0 z LPG (buractwo musi być bo bez gazu ani rusz, wkoncu bida we wsi a czymś trzaaaa szpanować jak typowu Janusz).

A tak kończąc żarty to, wybrałem ten model auta ponieważ lubię klasyki i bardzo fajnie mi sie nim jęździło. Może zaniżyłem trochę to spalanie, bo myślę że trochę więcej wyjdzie ale ciężkiej nogi nie mam i jeżdzę ekonomicznie, mało kiedy przekraczam 120km/h.
Wracając do eearningu to:

-wybrałem programo PopCorn pod filmy online,
-szykuje sie na jedno z wydarzeń, zobaczymy co z tego będzie, dzisiaj zrobiony został pod to post i oczywiście promowanie będzie szło aż do momentu wydarzenia
-w planach bedzie dokończe bota, którego pisałem do forum z ktorego mam dobry ruch nawet na weekendach po 500uu z 50 postow. (dla informatykierów to piszę bocika w VB),
-także w budowie są e-booki które będę sprzedawać na własną rękę jak zrobię Landing Page pod to lub wykorzystam jakiś system płatności na LP i zobaczymy co dalej, czy się uda czy nie da.
Sumując nadal dąże do tych ~50l żeby mieć za co jeździć hehehe
Jakieś pytania, dyskusje, propozycje lub inne rzeczy to zapraszam do wypowiadania się