Sprawdź:
Hey
Pewnego dnia spotkała mnie dziwna rzecz

Opis poniżej całej sytuacji
Temat jest trochę "dziwny", ale to dlatego, że cała akcja jest również dziwna

Największe pieniądze zarobiłem na sieci CPAGRIP i tam dość czasu przesiaduje ponieważ wpadają jakieś centy + czytam sobie ich czat

Tam pewnego razu pojawił się użytkownik i nazwie MichaelB, który ukazywał atrakcyjne dniówki jak i statystyki miesięczne. Jak to bywa na czacie CPAGRIP zaraz zaczęły się lamuskie i błagające teksty z prośbą do owego użytkownika o pomoc itp

Większość użytkowników nie reaguję na tego typu zaczepki, ale po paru dniach zauważyłem teksty z podziękowaniem dla MichalelB za udostępnienie instrukcji "niby" jego działań do uzyskania swoich dniówek i zarobków. Z ciekawości postanowiłem do niego napisać i po kilku dniach otrzymałem informację od niego wraz z linkiem do pobrania poradnika/instrukcji działań względem SEO i podążania jego drogą
Z racji tego że nie jestem specem od SEO a mój język angielski jest na poziomie średnim więc z pewnością ciężko mi ocenić ten poradnik/instrukcję ponieważ jest on napisany w języku angielskim

Nie wiem czy MichaelB go napisał, czy faktycznie zawarł w nim coś ciekawego, coś unikalnego a może po prostu powielił go lub skopiował z innego serwisu chcąc złapać reffów. Niestety moja wiedza na ten temat nie pozwala mi tego ocenić dlatego poniżej pozostawiam link do pobrania owego poradnika/instrukcji i ocenienia go

Może faktycznie to coś wartego uwagi, albo faktycznie nic nowego nie wnoszący poradnik
Link do pobrania: POBIERZ
VirusTotal: KLIK
Pozdrawiam