Poradnik Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Poradnik Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP (/Temat-Instrukcja-dzialania-SEO-uzytkownika-CPAGRIP-157605) |
Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - EfectiveWork - 06-08-2018 12:22 Hey Pewnego dnia spotkała mnie dziwna rzecz Opis poniżej całej sytuacji Temat jest trochę "dziwny", ale to dlatego, że cała akcja jest również dziwna Największe pieniądze zarobiłem na sieci CPAGRIP i tam dość czasu przesiaduje ponieważ wpadają jakieś centy + czytam sobie ich czat Tam pewnego razu pojawił się użytkownik i nazwie MichaelB, który ukazywał atrakcyjne dniówki jak i statystyki miesięczne. Jak to bywa na czacie CPAGRIP zaraz zaczęły się lamuskie i błagające teksty z prośbą do owego użytkownika o pomoc itp Większość użytkowników nie reaguję na tego typu zaczepki, ale po paru dniach zauważyłem teksty z podziękowaniem dla MichalelB za udostępnienie instrukcji "niby" jego działań do uzyskania swoich dniówek i zarobków. Z ciekawości postanowiłem do niego napisać i po kilku dniach otrzymałem informację od niego wraz z linkiem do pobrania poradnika/instrukcji działań względem SEO i podążania jego drogą Z racji tego że nie jestem specem od SEO a mój język angielski jest na poziomie średnim więc z pewnością ciężko mi ocenić ten poradnik/instrukcję ponieważ jest on napisany w języku angielskim Nie wiem czy MichaelB go napisał, czy faktycznie zawarł w nim coś ciekawego, coś unikalnego a może po prostu powielił go lub skopiował z innego serwisu chcąc złapać reffów. Niestety moja wiedza na ten temat nie pozwala mi tego ocenić dlatego poniżej pozostawiam link do pobrania owego poradnika/instrukcji i ocenienia go Może faktycznie to coś wartego uwagi, albo faktycznie nic nowego nie wnoszący poradnik Link do pobrania: POBIERZ VirusTotal: KLIK Pozdrawiam RE: Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - precell - 06-08-2018 13:21 Coś Ci link nie wszedł. Poza tym zmień hosting, bo we wcześniejszym temacie po kliknięciu download chciał mi się jakiś syf pobrać. RE: Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - EfectiveWork - 06-08-2018 16:24 Faktycznie dzięki za info, link poprawiony. Następnym razem będę korzystał z innego dostępnego hostingu, ten po prostu wziąłem ponieważ jako pierwszy wyświetlił mi się w Google. RE: Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - radek0389 - 06-08-2018 16:31 Po wejściu w link: Upload not found. It may have been destroyed. RE: Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - EfectiveWork - 06-08-2018 17:12 Wybacz, nie wiem skąd te problemy. Zmieniłem hosting, teraz powinno wszystko działać. RE: Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - MrSlasher - 06-08-2018 17:59 Dzięki wielkie za tą wrzutę. Na szybko przejrzałem i zauważyłem sporo jakościowych porad jak i przydatnych narzędzi. Na pewno się przyda ! RE: Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - Bartezx1997 - 06-08-2018 18:40 Jest parę ciekawych rzeczy RE: Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - EfectiveWork - 06-08-2018 21:09 Bardzo proszę Tak jak napisałem nie jestem specjalistą w dziale SEO dlatego kto będzie w stanie coś z tego wynieść to wielki plus RE: Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - sir.jacoo - 25-08-2018 13:41 link nie dziala, mozna prosic o reupload? RE: Instrukcja działania SEO użytkownika CPAGRIP - twardy - 25-08-2018 13:57 Dziala link. |