Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, szukam jakiegoś portfela w którym (nie wiem czy takowy istnieje) wszystkie, lub możliwie jak najwięcej kryptowalut altów itd, z góry dziękuję za pomoc
Nie mam zamiaru ich trzymać, hmmmm... złe zapytanie postawiłem. Miałem na myśli coś w rodzaju tymczasowego ich miejsca pobytu + ewentualne ich konwertowanie na inną krypto np DASH na BTC.
prymul1 jutro na spokojnie w pracy sobie ogarnę, na pierwszy rzut oka można powiedzieć że jest to typowo pod ethero. Chociaż widzę cryptolobos. To chyba to czego szukam, jutro na spokojnie ogarnę. Dziękuję
Najlepiej coiny trzymać na portfelach zewnętrznych takich jak Ledger czy Trezor. A jak nie, jak wcześniej sugerowałem - na zewnętrznym HDD lub pendrive. Trzymanie pieniędzy na portfelach przglądarkowych, to jest jednak ryzyko. Jak coś, to wybieraj takie, które mają whitepaper.