Sprawdź:
Witam wszystkich, zaczynam pisać ten dziennik drugi raz. Za pierwszym razem kończąc już wpis przez przypadek nacisnąłem przycisk "wstecz" i usunąłem całą treść. Już miałem w głowie słowa "pieprzyć to" ale postanowiłem zacząć od nowa. Niech to będzie dobra wróżba mojej przemiany. Przemiany z człowieka leniwego, który wszystko odkłada na później i na ostatnią chwilę w człowieka, który dąży do postawionych sobie celów i je realizuje.
Zacząłem zarabiać w internecie od momentu założenia tutaj konta i bardzo szybko przyniosło mi to realne zyski. Lecz przez moje podejście do życia kompletnie to zaniedbałem. Pisząc ten poradnik pragnę to zmienić. Wiem, że jeżeli już poświęcimy na coś czas i zapiszemy nasze cele to znacznie zwiększamy nasze szanse na ich osiągnięcie.
Mam kilka pomysłów, które będę realizował na kartach tego poradnika.
- Własna strona internetowa z ofertami chwilówek (mam już hosting i domenę, muszę tylko zlecić wykonanie strony i nauczyć się pozycjonowania + dodatkowo wpadłem na pomysł wydrukowania ulotek z adresem mojej strony i skoczeniem po wieżowcach w trójmieście. Moim zdaniem bardzo ciekawy pomysł i jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie. Będę zdawał relacje z całej akcji w dzienniku )
- Ogads ( w planach)
Plan na najbliższe dni ? Czytać, czytać i jeszcze raz czytać poradniki odnośnie pozycjonowania i zakładania stron internetowych pod nisze związane z sub sms i ppi.
Aktualny zarobek :
42,24 €