Sprawdź:
Cześć.
Sprawa jest bardzo prosta. Wykupiłem dostęp do płatnej grupy za 400zł miesięcznie, 90% odwiedzających ten temat napisze że płatne grupy to ściemy, scamy i inne. Ja jednak trafiłem na coś ciekawego.
Przyznam szczerze że nie interesują mnie idee kryptowalut, nie fascynuje mnie to w jakiś szczególny sposób, myślę również że nie ma już czasu uczyć się wszystkich wykresów, lini, analiz itp. Oczywiście możecie uczyć się tego wszystkiego, tylko dlaczego nie zarabiać w międzyczasie ?
Każdy kto ma głowę na karku wie, że ten rynek musi w końcu rypnąć, nie ma bata. Interesuje mnie tylko aktualny rynek i jestem tutaj wyłącznie dla kasy.
W 45dni pomnożyłem swój wkład o 200%.
KONKRETY:
Każdy kto chce może dołączyć do grupy na Telegram.org -
WOB-Kryptowaluty
Będę tam dodawał wpisy z płatnych grup. Analizujcie wpisy i inwestujcie, bądź nie.
DLACZEGO TEN TEMAT ?
Planuję wykupić dostęp do innych płatnych grup, nawet do takich za kilka tysięcy. Myślę że mając społeczność mnożącą swoją gotówkę, będę mógł uzyskać od Was pomoc w realizacji tych zakupów. Zawsze do testów można próbować, więc jeśli macie jakieś namiary to dajcie znać.
[INFORMACJA]
Zapewniam że będę przekazywał Wam sygnały niezwłocznie, jestem mobilny praktycznie przez cały dzień, w nocy też czytam sygnały. Możemy stworzyć ciekawą społeczność.
Pytania na PW.