Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Na pozycjonowaniu znam się, prawie w ogóle. Podpowiedziałby mi ktoś w jaki sposób manualnie wybić stronę na low competition keywords? Konkurencja jest bardzo niska, możliwości zysku ogromne, ale na SEO się nie znam. Strona zoptymalizowana, itd. Tylko jak ją wybić? Interesowałoby mnie na razie manualne działanie, bez dokładania ogromnego nakładu finansowego. Z góry dzięki za porady, chętnie nauczę się czegoś nowego.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
Musisz zdobyć linki prowadzące do Twojej strony z zaufanych witryn. Sposobów jest wiele, najlepiej jakby ludzie sami do Ciebie linkowali, ale jeżeli jest to trudne do wykonania to możesz:
- pisać komentarze z linkiem do Twojej witryny
- tworzyć profile na forach itd. z linkiem w opisie/stopce
- tworzyć blogi i na nich post z linkiem do Twojej strony, najlepiej podobnie tematycznie
- większym nakładem pracy i finansów: tworzyć PBNY - czyli wykupujesz wygasłą domenę, która miała dobrą historię w google i odbudowujesz content, który się na niej znajdował - dodajesz post z linkiem do Twojej strony
Przeczytaj też o różnicy między linkami nofollow i dofollow.
Możesz stworzyć też fanpage na facebooku, konto na instagramie itp. o tej samej tematyce i linkować między tymi stronami.
(09-11-2017 04:35)Xanter98 napisał(a): Musisz zdobyć linki prowadzące do Twojej strony z zaufanych witryn. Sposobów jest wiele, najlepiej jakby ludzie sami do Ciebie linkowali, ale jeżeli jest to trudne do wykonania to możesz:
- pisać komentarze z linkiem do Twojej witryny
- tworzyć profile na forach itd. z linkiem w opisie/stopce
- tworzyć blogi i na nich post z linkiem do Twojej strony, najlepiej podobnie tematycznie
- większym nakładem pracy i finansów: tworzyć PBNY - czyli wykupujesz wygasłą domenę, która miała dobrą historię w google i odbudowujesz content, który się na niej znajdował - dodajesz post z linkiem do Twojej strony
Przeczytaj też o różnicy między linkami nofollow i dofollow.
Możesz stworzyć też fanpage na facebooku, konto na instagramie itp. o tej samej tematyce i linkować między tymi stronami.
Jestem w stanie to ogarnąć jakimiś programami do automatyzacji? Jak tak to jakimi
Na pozycjonowaniu znam się, prawie w ogóle. Podpowiedziałby mi ktoś w jaki sposób manualnie wybić stronę na low competition keywords? Konkurencja jest bardzo niska, możliwości zysku ogromne, ale na SEO się nie znam. Strona zoptymalizowana, itd. Tylko jak ją wybić? Interesowałoby mnie na razie manualne działanie, bez dokładania ogromnego nakładu finansowego. Z góry dzięki za porady, chętnie nauczę się czegoś nowego.
Najpewniejsze są PBN-y ewentualnie szukaj Miejscówek które mają moc, ale obecnie o takie nie jest tak prosto ;p
co do pbn Przeczytaj najpierw to : https://diggitymarketing.com/expired-domain-test/
Najpewniejsze są PBN-y ewentualnie szukaj Miejscówek które mają moc, ale obecnie o takie nie jest tak prosto ;p
co do pbn Przeczytaj najpierw to : https://diggitymarketing.com/expired-domain-test/
Okej, czyli szukanie domen, kupno, czekanie, i potem linkowanie?