Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek
Sprawdź:
Witam chciałbym polecić wam nowy program partnerski w ktorym jestem od kilku dni (przeniosłem się z normalnego PPI), program płaci za instalacje dodatków do przeglądarek chrome i firefox.. jak dla mnie rezultaty sa duzo lepsze niż w normalnym PPI, wszystko jest czyste zaden antyvirus nie blokuje niczego..mam duzo lepszą konwersję..stawki sa rowniez dobre, najlepsze za USA, za polske srednio 0.10 $ za instalacje.
RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek
Ciekawy serwis chyba przetestuję Widać że jest to kolejny serwis twórców PerInstallBucks czy też PayPerMac które są na rynku już od kilku lat i działają nadal
tak jest to ich serwis działa super, konwersja świetna, dużo lepsza niż w normalnym PPI, wystarczą dwa kliki zeby zainstalowac dodatek i juz jest konwersja zaliczona, brak czerwonej blokady chrome,firefox i co najwazniejsze zaden antyvirus tego nie blokuje
wedlug mnie to najlepszy aktualnie serwis PPI....w extensioninstaller masz wszystko czyste, w starych serwisach PPI aby coś zainstalować użytkownik musi być bez antyvirusa i plik nie moze byc zablokowany przez Chrome co aktualnie rzadko sie zdarza dlatego konwersje w starych PPI sa tak niskie, w extensioninstaller masz wszystko czyste nie blokowane przez antyvirusy i chrome.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2017 20:46 przez cryptomoney000.)