ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek (/Temat-ExtensionInstaller-com-placa-za-instalacje-dodatkow-do-przegladarek-151916) |
ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - cryptomoney000 - 29-10-2017 17:54 Witam chciałbym polecić wam nowy program partnerski w ktorym jestem od kilku dni (przeniosłem się z normalnego PPI), program płaci za instalacje dodatków do przeglądarek chrome i firefox.. jak dla mnie rezultaty sa duzo lepsze niż w normalnym PPI, wszystko jest czyste zaden antyvirus nie blokuje niczego..mam duzo lepszą konwersję..stawki sa rowniez dobre, najlepsze za USA, za polske srednio 0.10 $ za instalacje. tutaj screen : https://imgur.com/a/mHJZq traffic posiadam ze stron anglojezycznych, strona z filmami video. jeśli ktoś jest zainteresowany wspolpracą ze mną to jest mozliwosc rejestracji z mojego reflinka ponizej : REFLINK USUNIĘTY bez reflinka : https://extensioninstaller.com RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - DonWestbam - 29-10-2017 22:05 ktos jest w stanie cos o tym powiedziec ? RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - Money-Fanatic - 29-10-2017 22:10 Ciekawy serwis chyba przetestuję Widać że jest to kolejny serwis twórców PerInstallBucks czy też PayPerMac które są na rynku już od kilku lat i działają nadal RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - cryptomoney000 - 03-11-2017 11:23 tak jest to ich serwis działa super, konwersja świetna, dużo lepsza niż w normalnym PPI, wystarczą dwa kliki zeby zainstalowac dodatek i juz jest konwersja zaliczona, brak czerwonej blokady chrome,firefox i co najwazniejsze zaden antyvirus tego nie blokuje RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - $Kamil$ - 04-11-2017 21:57 A może wiesz czy dopiero zalicza $ jak zainstaluje się 2 wtyczki czy wystarczy 1? RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - cryptomoney000 - 04-11-2017 22:09 jedną wystarczy i zlicza $ RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - pekulski104 - 05-11-2017 14:20 Hmm niby dobre ale póki co mają mało ofert coś RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - Nikola Tesla - 05-11-2017 16:19 Zna ktoś jakąś alternatywę dla tego serwisu? RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - cryptomoney000 - 09-11-2017 20:44 wedlug mnie to najlepszy aktualnie serwis PPI....w extensioninstaller masz wszystko czyste, w starych serwisach PPI aby coś zainstalować użytkownik musi być bez antyvirusa i plik nie moze byc zablokowany przez Chrome co aktualnie rzadko sie zdarza dlatego konwersje w starych PPI sa tak niskie, w extensioninstaller masz wszystko czyste nie blokowane przez antyvirusy i chrome. RE: ExtensionInstaller.com - placa za instalacje dodatkow do przegladarek - DonWestbam - 11-11-2017 20:31 Testowalem kilka dni i mi sie nie podoba Zaliczylibmi okolo 1/3 unikalnych wejsc w ich link. |