(11-09-2017 20:42)Krashai napisał(a): Snaggy target tylko polska na chwilę obecną. Snap jest prywatny xD
Lanserek dzięki poczytam!
Dante też myślałem o ogads ale czy to nie wiąże się z ryzykiem bana? Musisz mi wybaczyć ale działam już dość dlugo na ogads, jak da się konto przypiąć to mogę bez problemu.
Dostałem od jednej osoby duże PROMO przed chwilą i dodało mnie aż 40 osób i ciągle dodają 
Jeżeli target pod polske to trochę słabiej z OGads, ponieważ nie ma aż tak dużo ofert pod polske, chyba że PIN submity ( oczywiście co jakiś czas są dodawane oferty i kasowane, lecz na polske nie ma zazwyczaj aż tak dużo ofert ).
Ewentualnie, możesz wykorzystać po prostu serwisy z sub sms pod programy ero.
A co do bana to chodzi Tobie o OGads czy SnapChat? Jeżeli SnapChat to bana nie powinno być, ponieważ jest pełno bardzo popularnych profili, które zarabiają na ruchu z USA pod ViceOffers ( erotyczne programy PPA = nawet 20$ prowizji ). A jak byś chciał skorzystać z ViceOffers ale pod polske raczej słabo by konwertowało, ale jakbyś chciał chociaż sprawdzić to napisz na skype do Ben'a z OGads, ponieważ jego znajomy jest współwłaścicielem ViceOffers.
@Edit
Teraz zwróciłem uwagę, że nie pisałeś o tematyce, a ja narzuciłem erotykę po tym jak zobaczyłem temat na BHW.