(24-08-2017 04:51)mikiniki napisał(a): Też otwierałem w podobnym wieku i też zaczynałem od tego
Pomysł jak najbardziej trafiony, własna DG to zawsze lepiej. Więcej Klientów itd. Pomysł dobry, powodzenia 
Dziękuję. Też liczę, że się uda, ale póki co trzeba szkołę skończyć. Jak mam być szczery to się mega cieszę, że zaraz rozpoczęcie roku szkolnego, bo mam już dość tego syfu zwanego "mechanikiem" i chcę jak najszybciej to skończyć
(24-08-2017 15:54)dazy19 napisał(a): Nie lepiej wystartować na początku w inkubatorze przedsiębiorczości AIP ? Na początek sprawdzisz czy się do tego nadajesz nie ponosząc dużych kosztów
od razu masz pomoc księgowej , prawna jak i większe możliwości na projekty unijne odnośnie swojej działalności
Taki mam zamiar, dziękuję za odpowiedź!
(24-08-2017 15:55)twardy napisał(a): Fajnie miec wlasna firme, fajnie byc prywaciarzem, tylko no trzeba oplacic zusy srusy i inne podatki 
Zusy, srusy i inne podadki nie będą stanowić problemu

Mam nadzieję, że po pozyskaniu jakiejś tam ilości klientów, ich pozytywnej opinii oraz dobrej reklamie te "zusy, srusy i US'y" będą grą wartą świeczki
Naprawdę wolę siedzieć 15/16h w ciągu dnia nad własnym projektem i się rozwijać, niż 8h na etacie tyrając dla kogoś i raczej zabić dalsze perspektywe na życie na wyższym poziomie, na którym mi mega zależy.
Dziekuję Wam Panowie wszystkim za odpowiedź i chyba już jestem pewny

Fajnie, że podzielacie moją opinię i wierzycie, że się uda. No to teraz tylko cisnąć do celu!