Sprawdź:
Jako stary wyjadacz forum, pamiętam czasy kiedy normalnie można było pogadać i się pośmiać na Shoutboxie. Dzisiaj było trochę "starszej ekipy", więc od razu i humor lepszy

Do czasu.
Oczywiście, jak za każdym razem, kiedy każdemu dopisuje humor i wszyscy ze sobą rozmawiają jak przy piwku - zawsze musi wpaść osoba, który ma najbardziej niespełnione ambicje i zawsze na wszystkich się wyżywa. Swoim pokazywaniem "władzy", ta osoba, przez posiadanie wielkiego osiągnięcia życiowego "Moderatora", tego forum, za każdym razem próbuje coś światu udowodnić
W moich oczach, osoby która trochę już tu przesiedziała, tacy ludzie wyglądają żenująco, bo wiem jak miło było kiedyś na SB, a jak jest teraz. Aktualnie na Shoutboxie panuje moda, na banowanie i warnowanie praktycznie za wszystko, szczególnie w wykonaniu moderatora o którym mówię - czyli MaLiN.
Sytuacja z MaLiNem w akcji, w moim przypadku powtarza się chyba już 4 albo 5 raz
w tym roku, kiedy to dostaję permanentnego bana na Shoutbox. Jeszcze nigdy nie uzasadnił on sensownie swojej decyzji warna/bana. Dodatkowo, co nie wejdę na Shoutbox, to widzę jak Malin komuś grozi banem/lub po prostu banuje. Przeważnie ot tak sobie, bo MaLiNowi się coś nie spodoba
Tym razem dostałem perm bana, za tekst o wieku MaLiN'a. Zawsze każdy mówił, że ma on 15 lat. Skoro to tyle osób powtarzało, to czemu miałbym nie wierzyć. Biorąc pod uwagę jego ostatnie zachowania, z tym, co mówili inni to jak najbardziej mi się to wydawało realne. Dziwiła mnie zatem jego postawa, że wymądrza się on na tematy polityczne w tym wieku, na co zwróciłem mu uwagę postawionym pytaniem, o to co on może w tym wieku wiedzieć, a on od razu po tym dał permanentnego bana. Chyba coś tutaj kogoś mocno zabolało
Jego bany są naprawdę niedorzeczne, spowodowane jakimś niedowartościowaniem w prawdziwym życiu. Nie ukrywam, że każdego to już ostro wkur****, nie tylko mnie. To jest kompletna dziecinada..
To takie złe, że użytkownicy tego forum mają dobry humor i pogadają sobie na SB o różnych pierdołach? Kogoś kto nie ma żadnego poczucia humoru i rozrywki, zapewne to denerwuję - ale to już nie nas użytkowników problem, tylko tej osoby. Na pewno nie jest normalnym, z powodu powyższych rzeczy, się na użytkownikach wyżywać.
P.S Takie porównanie, jak bardzo żywy i z miłą atmosferą był kiedyś Shoutbox, a jaki jest teraz..
Kiedyś:
I zdjęcie wspomnieniowe.
II zdjęcie wspomnieniowe.
III zdjęcie wspomnieniowe.
IV zdjęcie wspomnieniowe.
V zdjęcie wspomnieniowe.
VI zdjęcie wspomnieniowe.
VII zdjęcie wspomnieniowe.
TERAZ:
I zdjęcie
II zdjęcie
III zdjęcie
No cóż, dosyć przykre..
Chciałbym
Admin, żebyś zainterweniował, bo to dzieje się już od dłuższego czasu i robi się mocno smutne. Nawet dzisiaj, przed moim banem, na SB rozmawialiśmy z kilkoma osobami o tym, że Shoutbox umarł przez niektóre, kompletnie niespełnione osoby.