Sprawdź:
Witam,
zakładam ten dziennik przede wszystkim dlatego ponieważ potrzebuję porządnej motywacji do działania, zobaczycie poniżej jak spada u mnie chęć do działania
Ale najpierw krótka historia

Zarabianiem w internecie i przeglądaniem tego forum zajmuję się od mniej więcej roku czasu. Zacząłem od "groszowców". Były to serwisy: forsapl, sejfik itp, gdzie uzbierałem łącznie kilka złoty(których i tak nie wypłaciłem

) i na tym się skończyły moje zarobki, dałem sobie z tym spokój, bo stwierdziłem, że nie warto...
Od kwietnia tego roku powróciłem tutaj i zacząłem szukać jakiegoś sposobu na zarobek i rozpocząłem zarabianie bodajże na hivemicro. Z początku byłem zadowolony, bo w porównaniu do wcześniej wymienionych serwisów, byłem w stanie zarobić w 1h około 6zł, jednak szukałem dalej, bo praca tam jest dosyć monotonna.
Zainteresowałem się (komar lata mi nad klawiaturą i mnie..

, dobra lecimy dalej) zarabianiem na takich stronach jak mypay i clixsense i to właśnie tego typu stron na początku będzie dotyczył dziennik! Z czasem będę wchodził na inne sposoby zarobku (jak dorwę tego komara... użarł mnie 2 razy

), ale na pewno nie będę z dnia na dzień szukał czegoś nowego, chociaż raz na tydzień postaram się ogarnąć coś nowego, poczytać jakieś poradniki, chyba że lenistwo weźmie górę
Przejdźmy więc do stanów konta i historii spadających zarobków na mypayu...
Obecnie:
Hivemicro: 9,09$
Clixsense: 8,91$
Mypay: 85,87zł
Cplead: 46,60zł
Historia zarobków na maypayu z ostatnich dni:
Początek zaczął się przyzwoicie:
A potem coraz "lepiej":
Właśnie dlatego mam nadzieję, że ten dziennik pomoże mi utrzymać motywację na wysokim poziomie

Zamierzałem go założyć z miesiąc temu, potem tydzień temu(kiedy zacząłem więcej robić na mypayu) i tak to przeciągam.. Dlatego w trakcie pisania dziennika będę ulepszał jego formę, bo nie mam zbytnio pomysłu na razie, a zanim bym na niego wpadł to ten dziennik w ogóle by się nie pojawił
22 maja wyznaczyłem sobie cel uzbierać 1000zł w miesiąc, a więc obecnie ten cel biorąc pod uwagę tylko mypaya z bonusami za akcje oraz cplead wygląda tak:
286,44/1000 zł do 22 czerwca
W porównaniu do tego co było rok tomu to jestem całkiem zadowolony

Inne cele napiszę jutro, bo już po 2:00, a jutro trzeba wcześnie wstać, ale musiałem w końcu kiedyś to zacząć

(pierwszy cel: chodzić wcześniej spać). Lecę zatłuc komara i dobranoc