(08-04-2017 09:25)shf napisał(a): Mam parę pytań.
1. Czy serwis jest w 100% wypłacalny?
2. Od ilu wypłata ?
3. Jakie metody wypłaca hajsu ?
4. Jeżeli jest ref to byłbyś w stanie pomóc na starcie
? Lubie poznawać nowe sposoby zarobku i z chęcią uderzyłbym w to co Ty tylko pod inne sposoby promocji produktów.
Pytanie upewniające:
-Czyli to jest tak, że rejestrujesz sie, promujesz link z tej strony, jak ktoś kupi z tego linka coś (np. z Allexpress) to ja dsotanę % (prowizję) w postaci $ tak ?
Przepraszam, za kłopot
Będę obserwował temat no i powodzenia i dużego hajsu życzę! 
1. Krążą dowody wypłat, więc wydaje mi się, że jak najbardziej tak. Jedynie trzeba czekać, aż kupujący potwierdzi, że dostał przesyłkę (przeważnie do 2 miesięcy) i dopiero wtedy ja uzyskuję te pieniądze, może być tak, że sprzedaż była fejkowa, przez co mi to cofną.
2. Wypłata o ile się nie mylę to 10$.
3. Z faq; mają płatności w WMZ, QIWI, ePayments (no commission), Wire Transfer, Yandex. Money.
4. Z chęcią, ale siedzę w tym dopiero 4 dni. Proponuje znaleźć bardziej doświadczonego użytkownika
Rejestruje się i szukam produktów na aliexpress (bądź innych serwisach), potem je konwertuje(?) na linki, które oferują mi 8,5% zakupu. Nie mam pojęcia dlaczego, ale wszyscy je jeszcze skracają, przypuszczam, że dlatego, iż mamy taką Polską mentalność, aczkolwiek mogę się mylić i leży to w całkiem innym podłożu.
Dziękuję
Dzisiaj cały dzień myślałem nad jakimi produktami można popracować i jestem w trakcie wyciągania wniosków. Jutro aktualizacja pojawi się najprawdopodobniej w godzinach wieczornych, bądź w poniedziałek po ~18.