Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zastanawiam się, kto byłby zainteresowany skutecznymi metodami mnożenia swojego kapitału. Nagrałem ostatnio filmik, w którym opisuje w skrócie kim jestem i czym się zajmuje. Dostałem trochę feedbacku i chciałbym ruszyć z jakimiś może filmikami wyjaśniającymi, szkolącymi itd.
Jakie tematy dla Was mogłyby być najbardziej interesujące i które mógłbym pierwsze poruszyć?
Jeżeli możecie spojrzeć i dać mi jakiś feedback, będę wdzięczny
Jestem jak najbardziej zainteresowany, dodatkowo wysłałem prośbę na fb o dołączenie do grupy hajstyle gdyż na poważnie mam zamiar wziąć się za zarabianie w internecie. Poczyniłem już kilka króków tzn. zainwestowałem w Recyclix, RazzletOn. Czy też z pewną osobą z forum poznaje tajniki opcji binarnych. Na poczatek moim zdaniem mógłbyś poruszyć temat o zarabianiu na kryptowwalutach. Skad brac informacje itd.
Ok, zatem pierwszy będzie temat kryptowalut, ale to potrwa - muszę sam sobie przygotować to co i jak chcę powiedzieć, a będę miał czas na to dopiero po weekendzie, także stay tuned!
Konkretnie, Ze dzielisz się ze świeżakami swoim doświadczeniem. Props jak najbardziej. Mnie interesuje zabezpieczenie się przed hakerami np. Nasze pieniążki leżą w cyfrowych rączkach także myślę, że każdy powinien zacząć od zabezpieczeń jeżeli zaczyna myśleć o skupieniu się na inwestycjach. Pozdro Kajtek,śledzę na snapie !
(17-02-2017 18:24)croppeq96 napisał(a): Konkretnie, Ze dzielisz się ze świeżakami swoim doświadczeniem. Props jak najbardziej. Mnie interesuje zabezpieczenie się przed hakerami np. Nasze pieniążki leżą w cyfrowych rączkach także myślę, że każdy powinien zacząć od zabezpieczeń jeżeli zaczyna myśleć o skupieniu się na inwestycjach. Pozdro Kajtek,śledzę na snapie !
Zobaczycie, będzie można naprawdę dużo się dowiedzieć i o bezpieczeństwie jak najbardziej również Tylko dajcie mi czas, przygotuję to dość przemyślanie i po kolei będziemy się wszyscy edukować :>
Na spanie za dużo nie mówię o tym, bo tam mam dużo znajomych i prywatne życie, ale czasami coś powiem - jak mam fazę to cały dzień mogę tam pogadać, więc też się zdarza
(18-02-2017 13:04)adamcio99922 napisał(a): Przedstaw najbardziej optymalną taktykę na start wg Ciebie
Ile, gdzie jak i co 2
Ok, to też jest ciekawy temat do poruszenia - będzie ona zawsze inna dla innego kapitału i nawet możliwości danej osoby, ale warto o tym porozmawiać Zapisane
Ja proponuję stworzenie takiego 'abc' dla świeżaków w dziedzinie kryptowalut i revenue share, gdzie inwestować, ile inwestować, na co uważać itd kibicuje