Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
"Tu Play. Juz 2 lutego kazdy niezarejestrowany numer na karte zostanie zablokowany. Jezeli masz niezarejestrowana karte w Play mozesz ja zarejestrowac SMS-em. Wystarczy, ze odpiszesz w tresci wpisujac ZAREJESTRUJ oraz numer telefonu, ktory ma byc zarejestrowany. Rejestracja bedzie na takie same dane jak numeru, z ktorego wysylasz SMS."
Rozumiem, że ktoś chce zarobić no ale bez przesady...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2017 23:59 przez Sahya.)
Sahya
Ja na twoim miejscu bym zrobił zdjęcie (screena) i wysłał tą wiadomość do supportu PLAY na e-mail, tak żeby był widoczny numer, niech oni już sobie dochodzą kto tak kombinuje..
P.S jak widać ludzie w dzisiejszych czasach są w stanie się do wszystkiego posunąć dla pieniędzy, żadnej okazji nie przepuszczą..
(26-01-2017 02:45)adrian018 napisał(a): @[Sahya]
Ja na twoim miejscu bym zrobił zdjęcie (screena) i wysłał tą wiadomość do supportu PLAY na e-mail, tak żeby był widoczny numer, niech oni już sobie dochodzą kto tak kombinuje..
P.S jak widać ludzie w dzisiejszych czasach są w stanie się do wszystkiego posunąć dla pieniędzy, żadnej okazji nie przepuszczą..
Może to rzeczywiście prawda. Tylko zdziwiło mnie że jest napisane z błędami np. "kazdy" i zawsze wiadomosc od operatora otrzymywałem od "Play" a nie od jakiegoś numeru i piszącego "Tu Play."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2017 07:55 przez Sahya.)
(26-01-2017 15:31)furmanfurman napisał(a): To sobie wyobraźcie teraz że są dwa rodzaje takich smsów.. 1) od playa, wiadomo legit I 2) oszust. Patrzcie ile taki typek może kasy zebrać
Tak. A najciekawiej będzie jak operator go oskarży. Wtedy będzie ubaw
(26-01-2017 15:31)furmanfurman napisał(a): To sobie wyobraźcie teraz że są dwa rodzaje takich smsów.. 1) od playa, wiadomo legit I 2) oszust. Patrzcie ile taki typek może kasy zebrać
Tak. A najciekawiej będzie jak operator go oskarży. Wtedy będzie ubaw
(26-01-2017 02:45)adrian018 napisał(a): @[Sahya]
Powiem tak ta strona, którą podałeś używa darmowego landing page ( u dole strony możesz sprawdzić ) i masz odpowiedź czy to jest strona od play czy nie...