Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Aplikacja z publish_actions, niestety cena jest spowodowana zmianami standardów na facebook.
Koszt produkcji jest bardzo duży, konkurencja mała a ludzie kupują nawet i za większe ceny.
Zostały grube ryby.
Podobno to Elvis żyje..., na szczęście sytuacja jest komfortowa dla osób, które mają jakieś pojecie, cała reszta spamu poszła w w las i mam nadzieję, że tak zostanie.
(07-02-2017 22:14)Apps napisał(a): Podobno to Elvis żyje..., na szczęście sytuacja jest komfortowa dla osób, które mają jakieś pojecie, cała reszta spamu poszła w w las i mam nadzieję, że tak zostanie.
Przecież gość pisze prawdę, ja zbierałem tokeny legalnie przez fanpage, a i jak miałem kilka tyś poszedł ban bez przyczyny.
Dodam, że przed zmianami to potrafiłem mieć apki po kilka miesięcy spamując je oatrożnie co innych dziwiło
APKI - LOTERIA Jak to mówią ryzyk fizyk.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2017 08:21 przez prololex.)
(07-02-2017 22:14)Apps napisał(a): Podobno to Elvis żyje..., na szczęście sytuacja jest komfortowa dla osób, które mają jakieś pojecie, cała reszta spamu poszła w w las i mam nadzieję, że tak zostanie.
Przecież gość pisze prawdę, ja zbierałem tokeny legalnie przez fanpage, a i jak miałem kilka tyś poszedł ban bez przyczyny.
Dodam, że przed zmianami to potrafiłem mieć apki po kilka miesięcy spamując je oatrożnie co innych dziwiło
APKI - LOTERIA Jak to mówią ryzyk fizyk.
Równie dobrze możesz napisać, że w totka nie da się wygrać, bo grasz już 10 lat i nic nie wygrałeś. Jak ktoś złapał sposób to apka wytrzyma ile trzeba.