Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam wszystkich
Poszukuje serwisu sub sms, w którym występuje opcja lead za samo zapisanie, czyli że osoba rejestrująca się nie musi posiadać środków na koncie. Niestety brak czasu ogranicza mnie abym sam mógł testować owe serwisy, a więc liczę na was. Podsylajcie serwisy w których najlepiej wam się zarabia
Leadmore zlicza tzw. "Puste leady" za 6PLN o ile się nie mylę. Niestety wyłączyli dla mnie kluczowe programy, jeśli nie jesteś w temacie. W każdym razie leadmore polecam.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pytanie dla osób zarabiających w środowisku sub sms. Lepszym sposobem jest zarabianie na samym zapisaniu czy odnowieniach? Celuje w grupy wiekowe 12-20 lat, co by było bardziej opłacalne?
(05-12-2016 11:41)shoxxie napisał(a): Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pytanie dla osób zarabiających w środowisku sub sms. Lepszym sposobem jest zarabianie na samym zapisaniu czy odnowieniach? Celuje w grupy wiekowe 12-20 lat, co by było bardziej opłacalne?
Czekam także na kolejne propozycje serwisów
Ja zarabiam głównie SUB/Premium (jednorazowe), ale jak wyjeżdżasz z domu, nie będziesz miał dostępu do komputera powiedzmy przez tydzień/dwa to znakomicie sprawdzą się odnowienia, nachapiesz tego przez kilka tygodni i leci pasywnie. Nie spodziewaj się tylko, że jeśli zapisze się 20 osób to tyle tych osób zostanie zapisanych w subskrypcji a w wieku 12 lat to raczej suby na Leadmore lub FastLead jak koledzy wyżej Ci piszą, bo mało który 12 latek ma coś na koncie.