(10-11-2016 23:50)rekki napisał(a): (10-11-2016 23:02)mkrzeemm napisał(a): email
po 5 minutach od rejestracji zarobiem 42 grosze. Pomyśl ile można w takim wypadku zarobić na godzinę!
Całe 5zl, jeśli utrzymasz stały rytm pracy, ambitnie 
Nie zwróciłem na to uwagii bo nawet się nie wczytywałem w ten bełkot ale znalazłem perełkę :
(10-11-2016 23:02)mkrzeemm napisał(a): Jeśli ktoś posiada komputer albo laptopa, jest to na pewno lepsza forma zarobku niż normalna praca za psie 8zł za godzinę.

8 na godzinę w pracy to psie pieniądze w normalnej pracy, ale 5 zł na godzinę w podróbce to już nie są psie pieniądze

Chociaż w podróbce nawet tyle nie zarobi na godz, nawet w miesiąc najniższej krajówki nie dostanie co w normalnej pracy by chociaż miał, ale co ty z byznesmenem dyskutować, po prostu jak widać liczy na bezmyślność będących tutaj ludzi i że każdy się z reflinka zapisze.
Może ktoś się zapisze ale jak zobaczy czas i za ten czas zarobki w podróbce, policzy i pomyśli to szybko oleje.
Podniesie jedynie zakłamane statystyki na razie ponad 40k osób które nie mogą się mylić na temat jakości podróbki

A gdyby te zakłamane statystyki zostały uaktualnione i zmienione na aktywne konta bez tych nieaktywnych od 2009 roku i z pozostałych lat to liczba osób które nie mogą się mylić co do podróbki wynosiłaby może z 3-4 k