Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Gdzie jest haczyk?

Autor Wiadomość
Gdzie jest haczyk?
Sprawdź:
Witam.
Nie wiem czy w dobrym dziale zalozylem temat - jesli nie to prosze o przeniesienie;p

Przeszukujac internet w celu znalezienia strony na ktorej moglbym kupic domene, natknalem sie na strone az.pl i home.pl..
Na stronie pisze ze mozna "kupic" domene .pl i .eu za 0zł!
No ale przeciez nie ma nic za darmo..
Gdzies musi byc haczyk Cool

Co o tym myslicie?
"Kupowal" ktos tam domeny?
RE: Gdzie jest haczyk?
https://www.nazwa.pl/domeny/

Tu masz 3x .pl dla kazdego (ukrycie whois jest za darmo na pierwszy rok dodatkowo). Raczej normalne promocje... na kolejny rok przedluzenie pewnie bedzie kosztowac wiecej... tyle.
(28-10-2016 16:47)twardy napisał(a):  https://www.nazwa.pl/domeny/

Tu masz 3x .pl dla kazdego (ukrycie whois jest za darmo na pierwszy rok dodatkowo). Raczej normalne promocje... na kolejny rok przedluzenie pewnie bedzie kosztowac wiecej... tyle.

no okey.. a jezeli nie bede chcial przedłużyć? Smile
To stracisz domene.
Glosy: olofx (+1)
Okey Wink Dziena za info;p

Ktos cos jeszcze wie na temat home i az.pl? Smile
Sa jakies dodatkowe oplaty po minięciu roku?
Ja mam domenę na az.pl i faktycznie 0zł. Dokupilem niedawno druga też za zero także polecam. A za rok to się zobaczy
Potwierdzam co wyżej. Temat podobny był niedawno. Domeny za free ale po roku ok. 100 zł odnowienie... czyli płacisz 200% w porównaniu z normalnymi cenami u innych. Po roku więc albo przepłacasz albo tracisz domenę. Dostajesz fakturę pro-forma i albo opłacasz albo nie. Bez przymusów.

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Okey, tak wiec wezme domene na az.pl ;p

temat do zamkniecia Wink
Wtrącę się do tematu, czy zamawiając domeny, każą wam wysyłać skany dokumentów tożsamości?
Bo zamawiając na dane fejka z fake name generator cały czas mam weryfikacje i domeny przepadają.
U tego samego czy różnych dostawców? Może po prostu setny raz zamawiasz domenę, za każdym razem na inne dane, używając tego samego IP, komputera, przeglądarki...?
Glosy: aero2 (+1)
Odpowiedz