Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ekipa na GTA IV

Autor Wiadomość
Ekipa na GTA IV
Sprawdź:
Elo, elo to ja Marello Tongue
Słuchajcie zbieram ekipkę na GTA IV multi żebyśmy mogli sobie razem zawsze
pograć (ja zaczynam od pt tj 23.09) kto byłby chętny na takową współpracę ?Big Grin Proszę pisać niżej, najlepiej zaczepcie mnie na TS albo Gadu to się jakoś ustawimy co do godzinki Big Grin

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
RE: Ekipa na GTA IV
Ja się piszę Smile
Nie napisałeś Swojego PSN ID Big Grin
Dodatki będę miał jutro, a na podstawce cisnę cały czas Tongue
PSN ID: Pavos90

Póki co ogarniam kampanię. Kiedyś przeszedłem na X klocku, ale nie tych ludzi pozabijałem co chciałem Smile

btw. Zgłaszajcie się też w temacie co niżej podaję. 54 strony graczy z jednego Forum Smile
http://www.ps3site.pl/forum/topic/7105-g...__st__1060
no to czekam - bananpro
=]

@paviano
nie widze sensu wpisywania się na liste jakiś osób któych nawet nie znam - w takim wypadku wszystko mi jedno czy to bedzie polak czy jakis gruby amerykanin Tongue

[Obrazek: zarabiam.com.png]
A kto z Was ma hs'a? Big Grin
Ja zamierzam kupić tego nowego (w większości sklepach są te starsze modele) za tę samą cenę co poprzednik (119zł).

btw. popraw Marello datę ^^ dziś jest 23 Smile)
Zapisuje się. W każdy dzień gra mi pasuje. No może nie każdy, ale większość tak.
No spoko PS3 do mnie właśnie jedzie muszę tylko wszystko ładnie podłączyć i się trochę pojarać i wieczorem możemy zagrać Smile

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
No a ma ktoś hs'a?

Marello dodaj nas do znajomych na PSN.
Pisze się
PSN: KalisPro
(23-09-2010 12:48)Paviano napisał(a):  A kto z Was ma hs'a? Big Grin
Ja zamierzam kupić tego nowego (w większości sklepach są te starsze modele) za tę samą cenę co poprzednik (119zł).

btw. popraw Marello datę ^^ dziś jest 23 Smile)

ja mam

bt z nokii bodajze - dziala zajesuper uzywam od roku - do zoabczenia po wekkendzie -teraz mam spotkanie allegro i pozniej jazda Big Grin

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Zachęcam do zakupu DLC z polskiego PS Store.
Jeśli będziecie chętni (maksymalnie w 5 osób) - wyślijcie pieniądze jednej osobie i niech ona kupi dodatki, a następnie prześle email oraz hasło każdemu użytkownikowi, który wpłacił kasę.
Samemu kupując zapłacisz 130zł.
Kupując w 5 osób - jedyne 26zł Smile
Odpowiedz