Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć mam 170zł na btc, w co to mogę zainwestować? Warto wchodzić w Recyclix ? Nie mam czasu na klikanie reklam czy coś w tym stylu, interesuje mnie dochód pasywny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2016 06:13 przez PaulRcootiC.)
Zrób tak jak kolega wyżej napisał i zwiększ kapitał. Na recyclix przyda Ci się większą kwota ponieważ 170 zł to masz nie całe 40 euro +20 euro bonus to masz 60 euro, więc tak na szybko jak patrzyłem na kalkulatorze nawet przez rok reinwestujac tak to po tym czasie byś mógł wypłacać 30 euro co 5 tygodni(jeśli się pomyliłem to proszę o poprawienie). Ja na twoim miejscu wszedł bym gdzieś indziej np my24 powiększył kapitał i wtedy dopiero wszedł w recyclix.
Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
Jakiś revshare bądź ja polecę ci X-Binary albo metizera jak potrzebujesz więcej info pisz pw
Jakiś revshare bądź ja polecę ci X-Binary albo metizera jak potrzebujesz więcej info pisz pw
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2017 23:09 przez Wegen.)
Polecam drugi serwis z mojej sygnaturki
Okolo 3% dziennie co przy takiej inwestycji dawalo by Ci prawie dolara dziennie wiec prawie codziennie moglbys wyplacac
Czym dokładnie są serwisu typu my24?? Na jakiej zasadzie pomnażaja kapitał? Nigdy nie bawiłem się w coś takiego, a też mam grosiki do inwestycji. Duże jest w nich ryzyko?
Tapnięte z P8 Lite
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2017 12:12 przez Darven.)
(27-02-2017 12:11)Darven napisał(a): Czym dokładnie są serwisu typu my24?? Na jakiej zasadzie pomnażaja kapitał? Nigdy nie bawiłem się w coś takiego, a też mam grosiki do inwestycji. Duże jest w nich ryzyko?
Tapnięte z P8 Lite
Są piramidami finansowymi i kasa bierze się z wpłat innych użytkowników tak naprawdę.
Ryzyko jest ogromne. Wspomniany prze Ciebie my24 już chyba upadł. Aby wychodzić na zysk w takich programach trzeba wchodzić na starcie i w miare szybko wychodzić zanim się zescami. Bez długiej reinwestycji.
RevShare przy niskiej kwocie będzie najefektywniejszy. Każdy Ci to powie - wszelkie inne inwestycje wymagają większego wkładu własnego, a w Revach dużo możesz zarobić na polecaniu. Coś mogę Ci polecić.