Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
[Nieaktualne]Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE !

Autor Wiadomość
[Nieaktualne]Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE !
Sprawdź:
Cytat:Wszystkie serwery już są w pełni sprawne. Prosimy włączać swoje serwery w panelu WWW. Każdemu klientowi w ramach rekompensaty dodajemy 10 dni do ważności serwera. Przepraszamy za utrudnienia.

Jak widzimy serwery są już podobno aktywne, dają nam 10 dni działania serwera gratis, myślę, że to mała rekompensata za crashe serwera i nie dyspozycyjność w ostatnim czasie.

Pozdrawiam
RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE !
no to zegnaj jeppers marello Big Grin milo bylo Was widziec na forum Big Grin

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
(17-09-2010 09:11)Killer napisał(a):  no to zegnaj jeppers marello Big Grin milo bylo Was widziec na forum Big Grin

Bardzo śmieszne poćwicz, bo to ja mam więcej aktywności od Ciebie

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
@killer,

Co ma Twój post do tematu ?
zapewne nic nie ma to wspolnego z tematem chcial przyspamowac troche a nawiasem mowiac to serwer jest ale ze zjebanymi ustawieniami i pluginami a do tego lagi ze bajka wiec do dupy trzeba robic od nowa wszystki ustawienia az mnie normalnie kurr.... bierze :/

Pucki, członek http://zarabiam.com od May 2010.
Tragedia jakas niestety :/ Mam nadzieje, że będzie ogarnięte Smile Najważniejsze, ze jest online Tongue
Pisałem już o tym!
Dziś w nocy będzie naprawiona sprawa lagów a co do pluginów itp ogarniamy powoli, już w miarę jest ok wystarczy zmienić rs i wywalić parę pluginów.

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
Ja mogę dać swoje rs Smile
Kod PHP:
http://www.speedyshare.com/files/24299206/hov.rar 
znowu serwer padl marel albo ty to zalatw albo daj namiary do nich to ich zjebie za ten serwer bo mam juz dosc z nimi sie ciagle wkurzac ze serwer albo nie dziala albo laguje

Pucki, członek http://zarabiam.com od May 2010.
Wpadnij po mnie jak już bd miał ;p
Wątek zamknięty