Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witajcie, mój problem zrodził się dzisiaj rano mianowicie laptop na którym zainstalowałem od nowa W7 za cholerę nie chce wykrywać sieci bezprzewodowych do których podłączone są 3 laptopy w domu + komputer. Wcześniej normalnie łapał sieć. Nie da się skonfigurować nowej sieci, nie da się skonfigurować sieci AD HOC przez którą łączyłem poprzednie komputery bowiem jej po prostu nie ma w polu do wybrania. A jak już coś próbuję robić i zakładać nową sieć wpisując kody itp. od operatora sieci (nazwa + hasło) to i tak wyskakuje jakiś błąd i nic nie łączy.
Załączyłem kilka zdjęć z telefonu bo nie ma jak przesłać z tamtego laptopa screenów. Ktoś z Was ma jakiś pomysł jak temu zaradzić?
A sterowniki karty sieciowej masz i wszystko gra ??
Bo to co opisujesz to tak jak byś nie miał karty sieciowej.
Zainstaluj sterowniki, włącz wii-fii i powinno działać. Jak nie pomoże to jeszcze reset na modemie jak ma taką opcję a jak nie to kartę sieciową moim zdaniem mogło trafić
Wszystko działało jeszcze po 13 przed instalacją ponownie W7. Jak mogła się karta sieciowa nagle sama z siebie usunąć bym jej nie miał? Kiedy klikam na ''sprzęt'' i ''karty sieciowe'' to wyskakują jakieś dwie z bluetooh. Jak te sterowniki zainstalować? Pobrać u siebie na laptopie, zgrać na płytę i tam wrzucić?
prawy klik na mój komputer -> właściwości -> menadżer urządzeń i pokaż co tam masz.
Na 100% po formacie nie masz po prostu sterowników do sieciówki + na 99% jeszcze paru innych.
Bo wszystkie screeny jakie dałeś nic kompletnie nie mówią oprócz tego że nie widzi kart sieciowych
Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2016 15:08 przez Ascoran.)
Wystarczy je doinstalować ze strony producenta...
Pobierz je na innym komputerze i przenieś na pendrive na kompa i zainstaluj...
Szukaj w google "[model kompa] drivers" na screenie masz jakich sterowników Ci brakuje.
Serio nigdy formatu nie robiłeś na kompie?
Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2016 15:13 przez Ascoran.)