Sprawdź:
Witajcie ludziska! Jestem Bartek, mam 24 lata. Niedawno pracowałem jako broker giełdowy, ale nie było to coś, w czym czułem się dobrze i w tym momencie pracuję dorywczo. Jest to mój pierwszy dziennik, od którego mam zamiar zacząć długą przygodę z zarabianiem. Moim celem jest w przyszłości porzucić pracę na etat dla pieniędzy zdobywanych w sieci, bo jak wiemy staje się to coraz bardziej popularne i coraz bardziej opłacalne.
Ale do rzeczy! Programem, w którym mam zamiar zarabiać jest MXRevShare. Jak pewnie wiecie, od niedawna można zarabiać tam bez nawet najmniejszej inwestycji. Dziennie możemy wyklikać
100 reklam, co daje nam
0.5$ zarobku (0.005$ za reklamę)
Mamy trzy rodzaje AdPacków: za 5$, za 25$, za 50$.
Mój cel to zaliczanie dziennie 100/100 reklam i inwestycja całej zarobionej kwoty w AdPacki. W przyszłości natomiast chcę część zarobionych tutaj pieniędzy inwestować w FutureAd Pro w celu dywersyfikacji portfela (w skrócie: zabezpieczenia przed ewentualną stratą)
Jeśli jesteś zainteresowany wspólnym zarobkiem i wspieraniem się to zapraszam do rejestracji z reflinka:
Mam rozplanowany zakup AdPacków, więc na pewno się tym "biznesplanem" z Tobą podzielę. Natomiast po osiągnięciu 20 poleconych mam zamiar założyć grupę na FB, na której wzajemnie będziemy mogli się wspierać i motywować. Aktualnie służę pomocą na PW, FB oraz przez adres email.
Aktualnie jestem 2 dni po rejestracji.
07.07.2016r.
Cel kliknięć 100/100
Stan Konta 0,50$
08.07.2016r.
Cel kliknięć 100/100
Stan Konta 1,00$