Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować.
Tzn tylko w swojej sieci domowej?
Poszukaj takich ustawień w routerze, tyle że osoby które znają hasło do konta admina routera będą mogły to usunąć - jest na to sposób - zmienić hasło na przypadkowe litery i nigdzie ich nie zapisywać
Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
(05-07-2016 18:43)Ascoran napisał(a): Tzn tylko w swojej sieci domowej?
Poszukaj takich ustawień w routerze, tyle że osoby które znają hasło do konta admina routera będą mogły to usunąć - jest na to sposób - zmienić hasło na przypadkowe litery i nigdzie ich nie zapisywać
Ascoran Nic z tego Dostęp do routera mi jest potrzebny a chodzi abym ja nie mógł tej blokady też usunąć
(05-07-2016 19:09)Bravo napisał(a):
@[Ascoran] Nic z tego Dostęp do routera mi jest potrzebny a chodzi abym ja nie mógł tej blokady też usunąć
Czemu chce zablokować coś nawet przed samym sobą?
Jedyne co może się udać to zablokować to jakimś firewallem i ustawić na tym jakieś w uj złożone hasło i nigdzie sobie go nie zapisywać
Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
(05-07-2016 20:21)Ascoran napisał(a):
(05-07-2016 19:09)Bravo napisał(a):
Nic z tego Dostęp do routera mi jest potrzebny a chodzi abym ja nie mógł tej blokady też usunąć
Czemu chce zablokować coś nawet przed samym sobą?
Jedyne co może się udać to zablokować to jakimś firewallem i ustawić na tym jakieś w uj złożone hasło i nigdzie sobie go nie zapisywać
Ascoran
Długa historia
Niestety nie da rady potrzeba mi zablokować pewną stronę każdemu w mojej sieci telefony,tablety itp
wrzuć te strone do kwarantanny w antyvirusie, oznacz jako niebezpieczna i tyle
zależy też jaka to jest strona, bo czasem można poprosic administratora strony o ban
Ja nie umrę pośród ognia, opon pisku, ludzi krzyku
Umieram każdego ranka, pomalutku i po cichu
@refresh
Znów potrzebne Chodzi o zablokowanie kilku stron i brak możliwości odblokowania (na każdym urządzeniu podłączonym do mojej sieci WIFI) Z routerem nie da rady bo potrzebny mi jest do niego dostęp ktoś coś jakiś pomysł ?