Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować.

Autor Wiadomość
Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować.
Sprawdź:
Witam,
Chciał bym zablokować kilka stron dla każdego użytkownika sieci tak aby nikt nawet ja sam nie mógł ich już nigdy odblokować Smile
RE: Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować.
Tzn tylko w swojej sieci domowej?
Poszukaj takich ustawień w routerze, tyle że osoby które znają hasło do konta admina routera będą mogły to usunąć - jest na to sposób - zmienić hasło na przypadkowe litery i nigdzie ich nie zapisywać Smile

Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
(05-07-2016 18:43)Ascoran napisaÅ‚(a):  Tzn tylko w swojej sieci domowej?
Poszukaj takich ustawień w routerze, tyle że osoby które znają hasło do konta admina routera będą mogły to usunąć - jest na to sposób - zmienić hasło na przypadkowe litery i nigdzie ich nie zapisywać Smile

Ascoran Nic z tego Sad Dostęp do routera mi jest potrzebny a chodzi abym ja nie mógł tej blokady też usunąć Smile
(05-07-2016 19:09)Bravo napisaÅ‚(a):  

@[Ascoran] Nic z tego Sad Dostęp do routera mi jest potrzebny a chodzi abym ja nie mógł tej blokady też usunąć Smile

Czemu chce zablokować coś nawet przed samym sobą? Smile
Jedyne co może się udać to zablokować to jakimś firewallem i ustawić na tym jakieś w uj złożone hasło i nigdzie sobie go nie zapisywać

Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
(05-07-2016 20:21)Ascoran napisaÅ‚(a):  
(05-07-2016 19:09)Bravo napisaÅ‚(a):  

Nic z tego Sad Dostęp do routera mi jest potrzebny a chodzi abym ja nie mógł tej blokady też usunąć Smile

Czemu chce zablokować coś nawet przed samym sobą? Smile
Jedyne co może się udać to zablokować to jakimś firewallem i ustawić na tym jakieś w uj złożone hasło i nigdzie sobie go nie zapisywać
Ascoran
Długa historia Big Grin
Niestety nie da rady potrzeba mi zablokować pewną stronę każdemu w mojej sieci telefony,tablety itp Sad
hehe jakaś gra uzależniła Big Grin

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Takie zabezpieczenia i tak nic nie dadzÄ…. Nawet wejscie poprzez proxy i nie ma problemu.

[Obrazek: sAvMgQn.gif]
wrzuć te strone do kwarantanny w antyvirusie, oznacz jako niebezpieczna i tyle
zależy też jaka to jest strona, bo czasem można poprosic administratora strony o ban Cool

Ja nie umrę pośród ognia, opon pisku, ludzi krzyku
Umieram każdego ranka, pomalutku i po cichu

[Obrazek: 4b429c47dc4f3949.png]
@refresh
Znów potrzebne Smile Chodzi o zablokowanie kilku stron i brak możliwości odblokowania (na każdym urządzeniu podłączonym do mojej sieci WIFI) Z routerem nie da rady bo potrzebny mi jest do niego dostęp ktoś coś jakiś pomysł ?
Moze jakas terapia? Wink

Toskan, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2013.
Glosy: Zaróbmy Razem (+1), Begrezen (+1), iPlusOfficial (+1)
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gdzie sprzedam stronÄ™ internetowÄ… beRRo 4 629 08-07-2026 10:59
Ostatni post: cocketundaunted
  Jak uczyć siÄ™ inwestowania na wzrostach i spadkach LUDEK78 4 2,334 03-03-2023 15:08
Ostatni post: TobiRozkmina
  Jak sie przedostać do zagranicznej spoÅ‚ecznoÅ›ci ? niepytajczemu 1 1,436 02-03-2023 00:09
Ostatni post: matek697
  Gdzie można wystawić kanaÅ‚ YT oraz stronÄ™ beRRo 4 1,697 05-01-2023 12:12
Ostatni post: K4_86
  Ruch na stronÄ™ kolpotorek 2 3,478 27-10-2020 11:09
Ostatni post: itmaster

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: