Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam
Posiadam około 260$ na Payzie i chciałbym je stamtąd zabrać, nie mogę zweryfikować konta więc wypłata na konto nie wchodzi w grę. Dlatego chciałbym za te pieniądze kupić BTC które później albo zainwestuje albo będzie mi je łatwiej wypłacić. Czy znacie i polecicie jakiś serwis który sprzedaje BTC i akceptuje płacenie przez payzę ? Jakieś inne rady rozwiązania problemu ?
Pozdrawiam
Poszukaj i napisz do użytkownika Meloman (Najlepszy Kantor - Człowiek w sieci). Nie wiem czy z Payza też ale napewno wymienia Kasa <-> kryptowaluty (BTC/LTC/DOGE)
Albo zgłos się do zeno13 czy jakoś tak ): Tez u niego wymieniałem tylko nie na tym forum a hyipforum Ale na tym forum tez dziala, tyle że rzadziej wchodzi