Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, tak jak w temacie, mam do was pytanie.
Jeśli kupie AdPack za 5$ i po 44 dniach dostanę 5.5$ to za te pieniądze co dostałem mogę kupić następny adpack za 5$?
(23-05-2016 07:51)Dzipsiok87 napisał(a): Możesz również przerzucić potem pieniądze z account balance do Repurchase i kupić paczki z balansu Repurchase
Czyli działa to na takiej zasadzie że, wykupuje AdPack za 5$ po 44dniach zarabia on 0,5$ i zarobek przechodzi na account balance czy jak to jest?
Jednak mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli wykupiłem AdPack to muszę wykorzystywać te kredyty na reklamę? Czy mogą one zostać jak są ( na jednym mam 1000 a drugim[milionare] mam 100)
(23-05-2016 23:26)bestek112 napisał(a): Jednak mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli wykupiłem AdPack to muszę wykorzystywać te kredyty na reklamę? Czy mogą one zostać jak są ( na jednym mam 1000 a drugim[milionare] mam 100)
Sam właśnie się nad tym zastanawiałem i nikt mi przez jakiś czas nie był w stanie na to odpowiedzieć.
Dlatego pozwól że ja Ci pomogę: NIE MUSISZ.
Ja już kupiłem mnóstwo paczek i tych kredytów mam w cholerę. Może i bym to wykorzystał ale moja reklama od miesiąca jest w fazie weryfikacji.